Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Film stojí mimo veškerý rámec a lze ho jen těžko nějak rozumně uchopit. Z pohledu žánru by mělo jít o kombinaci hororu a thrilleru. Jenže film nevyvolává strach (divák se nemá šanci ani na okamžik čehokoli děsit), ba ani napětí, což je z hlediska toho, že se téměř celý film odehrává v jediné místnosti, dost zásadní věc. Jak to dopadne se všemi postavami může být divákovi úplně jedno, protože o nich v podstatě nic neví, jsou nezajímavé a pasivní. 1* za Sashu Grey, která to tam jako jediná trochu rozproudila. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Luxusní devadesátiminutovka, která je až zvrhle zábavná a po celou dobu neztrácí napětí. Jeffrey Combs mi tu svou postavou ke všemu víc než málo připomíná Johna Cleese, vzhledem i "komikou", což celému filmu ještě přidává. Ač už znám postup celého dění, neopouští mě chuť k opětovnému zhlédnutí. Film, u kterého jsem nevěděla, zda se dřív dívat, nebo spekulovat "Ty vole, co bych udělala já?" a jehož scény si ještě několik dní po zhlédnutí promítám v hlavě s myšlenkou, jak to bylo dobré. 80% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Vem žiletku a do toho! Můžeš si vybrat, pravé oko, nebo levé...chi, chi..." Filmů s hrami je řada - vadí - nevadí, A nebo B, tahle možnost je hrozná, ale můžeš si vybrat horší... Skupina sadistických prasat (nějak jsem si vzpomněl na Saló) vlastní bohatou nadaci, z jejíchž peněz by ráda přispěla nějakému chudákovi. Stačí jen, když vyhraje v takové veselé hře...kdo přežije... Hned první eliminace hráče pěkně vyšokuje a oni si pozdě uvědomí, do čeho se namočili. Brutalita filmu nespočívá ani tak ve fyzickém mučení (i když je ho požehnaně), jako v kladení otázek, kam až lze zajít: pro peníze, pro radost, pro přežití. Úlisný Re-Animátor J.Combs roztáčí ruletu smrti, ale sám si ponechává ruce čisté. ,,Já? To způsobilo vaše rozhodnutí!" Málokdy se mi daří odhalit konec filmu dopředu, zde jsem měl ale poměrně dlouhou dobu před závěrem jasno - dokonce i s tou třešničkou (jinak to přeci ani dopadnout nemohlo!). Mám neblahý pocit, že podobných organizátorů zvrácených her a všeho odhodlaných hráčů běhá po světě kopice... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zvrácená ubohost s nulovou myšlenkou, imbecilní a předvídatelnou pointou, okořeněná o partu nesympatických ubožáků jak v rolích hráčů, tak jejich tríznitelů.Se Saw se to nedá vůbec srovnávat, každej díl Saw má aspoň nějakou myšlenku, hloubku a důvody, ospravedlnění, atmosféru a dokonalou hudební vložku, tenhle ubohej primitivní paskvil nemá ani to poslední jmenované.Film se absolutně nezaobírá důvody ani jedné strany, pouze celou stopáž sledujete stupidní rozhodnutí mentálů u stolu, kteří mohli ty zvrácené čuráky přemoc aspoň desetkrát.Opravdu mě nebavilo sledovat úchylného mamrda a jeho bandu noshledů, jek bezdůvodně trízní partu kokotů.Když se to navíc nedohrabalo ani k žádné pořádně pointě, či "spravedlivému" konci, měl sem co dělat, abych tuhle sračku neposlal do odpadu.Snad jen můžu podotknout, že všichni si své debilní chraktery odehráli dobře a drzá pornohvězdička byla malým zpestřením, jinak vyloženej shit a chápu, že některým zde přítomným otyloňům se tyhle sračky moc líběj, kdyby měli o sto kilo méně, mohli by hrát čuráka numero due v bílém oblečku, v normálním případě dalšího Bevanse.15%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Absolutní Pecka! Nejsem daleko od páté hvězdy! Byl jsem v napětí od té doby, co začla HRA až do Konce! Film založený na vnitřním pocitu a syrové jednoduchosti! Nepotřebuje žádné speciální Efekty k tomu, aby udržel divákovou pozornost, do toho celého chaosu je vložená nepříjemná Hudba, která vytváří Perfektně hutnou Atmosféru! Tohle je fakt silnéj Psychickéj Terror se super Hereckými výkony a špetkou Gore! Očekávám Trilogii! Každému komu se líbilo Saw, doporučuji i Would you Rather! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama