Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate a Charlie jsou mladí manželé jejichž pouto je postaveno na vzájemné lásce k hudbě, smíchu a pití ... především k pití. Když se však Kate kvůli alkoholu dostane do nebezpečí a je ohrožena i její práce učitelky, rozhodne se přidat k Anonymním Alkoholikům a zůstat střízlivá. S pomocí své kamarádky Jenny a zástupce ředitele ve škole – trapného, ovšem vstřícného pana Daviese - Kate krůček po krůčku zlepšuje své zdraví i život. Jenže střízlivost není tak jednoduchá, jak Kate očekávala. Nový životní styl přináší na povrch znepokojující vztah s matkou, musí také čelit výmyslům, které nalhala svému zaměstnavateli a hlavně se začíná zamýšlet nad tím, jestli je její vztah s Charliem založen na lásce nebo jen opileckém odmítání dospět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (75)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách dramedy se silným indie feelingem. Krásná hudba, zajímavá kamera a celkově trochu minimalistické. Komediální stránka poněkud slabší, častěji je to spíše depresivní drama o alkoholismu. Herecky velmi sympatické a Mary Elizabeth Winstead to věčně na mol moc sluší. :) Celkově ale jednohubka na kterou si za týden nevzpomenu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi měl ukázat poctivýho americkýho alkoholika. Čekal jsem ale trošku víc nablito, trošku horší podmínky pro život a celkově jsem doufal, že americkej alkoholik je něco podobného, co potkám na autobusové zastávce, když v noci půjdu z hospody z Brandejsa. Jenže nečekal jsem, jak kultivovanej americký alkoholik je. V tu ránu se z tohoto dramatu stala dost obyčejná záležitost, která má naprosto obyčejný průběh a ještě jasnější vyústění příběhu. Když půjdu do nejhoršího lokálu v mém okolí, stoupnu si k pultu a objednám si pivo, tak si pokecám se zajímavějšími postavičkami tamní klubovny, než to, co mi nabídl tenhle film. Ale holt, chápu, že USA není Česko. Jinej kraj, jinej varm. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Love is the easy part.It's the rest of this shit that's hard.. Zapomeňte na Mary Elizabeth jako na sex symbol, protože tady je spíše symbolem babských sukní, chlastu a čůrání. Čůrání všude. Uvědomuji si, že je to pouhá role, ale to jak působila odpudivě je vážně zneklidňující. Každopádně na svých bedrech nesla obtížnou roli a zvládla ji uvěřitelně. A k tématu..smutné drama (rozhodně ne komedie) o tom, že když jste stále na mol, může to být zábava, ale když vystřízlivíte, uvědomíte si, že ten člověk vedle vás, se kterým se dělíte o flašku i postel vás jen táhne ke dnu..Celkem uvěřitelný film, jen ty emoce jsou na bodu mrazu. Smashed u mě apeloval na nejlepší film roku a to se bohužel nestalo, ale i tak stojí za povšimnutí. Mimochodem nalitá ženská je asi vážně to nejnepřitažlivější na světě. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Příjemně rozpitvaný příběh alkoholičky v růžovém hollywoodském provedení.. Téma je naťuknuto hodně povrchně a sjeto hodně z rychlíku, ale otevírá divákům okénka, do kterých by jinak nenahlédl. Hezké je pozorovat pomalu rozpadající se vztah původně dvou alkoholiků.. Ale jo, z tohohle nízkorozpočťáku se asi vyždímalo, co se dalo :-) ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a levný nikoli však laciný snímek na klasické téma alkoholismu. Pozitivem je herecký výkon Mary Elizabeth Winstead, krátká stopáž, která znemožňuje, aby film začal nudit a dobře uchopený konec, otevřený, bez natahování, prostě zařazený v pravou chvíli. Slušně zahráli i Aaron Paul nebo Octavia Spencer, obešel bych se určitě bez Nicka Offermana. Bez něj by snad snímek nebyl zařazen do kategorie komedie, kam rozhodně nepatří. Vyždímat ze mě Na mol více emocí a zaujmout o něco málo lepším scénářem, nezůstalo by „jen“ u tří hvězdiček. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Kate (Mary Elizabeth Winstead) používa mobil značky Blackberry. (sWONDER)
  • Pred natáčaním scén, kde je Kate opitá, sa Mary Elizabeth Winstead točila okolo vlastnej osi, aby sa jej motala hlava. (sWONDER)
  • Scéna, v ktorej sa opitý Charlie (Aaron Paul) trmáca po ceste, sa natáčala počas plnej premávky na jednej s losangeleských ulíc. (sWONDER)

Reklama

Reklama