Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Dříve mě tento pořad absolutně nenadchnul, neboť hodně vtipů tam vlastně ani nebyly vtipy, rovněž mi byl nesympatický celkový průvod tímto pořadem. Během pandemie jsem byl ale nucen zhlédnout mnoho videí na internetu, a pustil jsem si do pozadí i tento pořad. Nakonec jsem usoudil, že zase tak špatný pořad to není, a i když se tam vyskytuje mnoho vtipů, které moc vtipné nejsou, na druhou stranu se tam ale objevuje i mnoho vtipů, které mě hodně pobavily a zamiloval jsem si je a vyprávím je dál. Rovněž i díly s hosty, kteří mi obecně přijdou sympatičtí poté celkově vyzdvihnou i samotnou kvalitu. Sice bych výherní vtipy nechal na hlasování diváků, ale to už je věc jejich. 2* si to alepsoň zaslouží, a to i přesto, že barrandov má většinou samé s**čky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že tento rádoby zábavný pořad moc valnou kvalitu nemá, ale hodnotit jej odpadem nebudu. Přece jenom se tu a tam vynoří nějaký vtip, který není už x let starý a který ještě neznám. Rudu jsem měl rád hlavně v jeho začátcích, kdy ještě nebyl tak ohraný. Takže mi zůstává jen Vašík Vydrů, kvůli kterému tu NULU prostě nedám. ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Zbytečné odpady, tenhle pořád není žádné veledílo, ale když to porovnáme s ostatní produkcí TV Barandov tak není špatný. Vtipy jsou občas trapné ale některé jsou vážně povedené a povidaní s hostem je většinou velmi příjemné. Nemá cenu to tak hrotit, když nic jiného v TV nedávají často u Vtipu za stovku vydržím. Akorát Rudo, ty bys mi tam teda nechyběl. Už je ten tvůj humor nějak ohranej. V Na stojáka to na pár scének fungovalo, ale v TV a v rádiu? No, bohúžel ne. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Já tu půjdu proti proudu a dám slabší 4* (70%). Tento pořad mi vyhovuje tím, že je ideální jako podkres k jakékoli činnosti. Nemá to tu hodnotu, že si to pustíte v hlavním vysílacím čase jako primární zábavu, ale když si to pustíte do pozadí třeba k vaření, žehlení apod., tak to jako podkres funguje opravdu výborně. Budu se opakovat s tím, že Vaška Vydru nejml. mám jako osobu velmi rád a ani Michal Novotný a Ruda mi tam vyloženě nevadí. Pokud se přidá i zajímavý host, který vypráví historky ze života, tak je to opravdu poslouchatné. Vtipy jsou jak které, některé jsou omýlané už posté, některé jsou fajn. A pokud kývnete na tento koncept, pořád si myslím, že z produkce TV Barrandov se jedná o lehčí nadprůměr (v porovnání s Nebezpečnými vztahy, Soudkyní Barbarou a dalšími takovými skvosty, které jsou pro mne o  třídu níž.) ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Milý pořad plný, i když starých a ohraných, ale stále vtipných, vtipů, skvělé dvojice moderátorů a nejlepšího Rudy (Michala) z Ostravy! Tento pořad mě opravdu dokáže pokaždé pěkně pobavit. Docela nechápu tolik nízkých hodnocení a pouze 24% celkové hodnocení. Je to trošku smutné, že už se celý národ nemá chuť ani náladu pobavit ... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama