Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si, že každý, kdo udělil této tristní zhůvěřilosti více než kýbl sraček, si zaslouží popravit s celou rodinou až do pátého kolene a šesté holeně, je to dostatečně ftipné, ano? Hovno, holý fakt, pokud se chcete hádat, pak pošlete kilo, které ihned věnuji na konto "kdo chce zabít Rudu z Otravy" a zbytek padne na elektrický ohradník pro vydry a jinou havěť. Hnus, trapnost, nechuť se k tomu dál zvracet a vyjadřovat. ()

lili6 odpad!

všechny recenze uživatele

Několik pořadů o vtipech už tu bylo, ale vzhledem k tomu, že spousta vtipů je tak ohraných, že své kouzlo už ztratili před pár lety, tento pořad není ani vtipný, ani zábavný. Spojení rádoby "moderátorů" mi též nepřijde moc šťastné. Korunu tomu nasazuje ten šašek s kytarou, co si hraje na umělce..U mě rozhodně propadák a ztráta času. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Vtip za stovku a škoda za patnáct tisíc. To když jsem zhnusením nad tímto pořadem mrsknul pamětní sáček s babiččinými žlučníkovými kameny proti mé LCD televizi, která hned sletěla z úchytky na zdi a vzala to buzarem o tu křišťálovou vázu od tchýně. Pocity jsou smíšené, ale pocit až extatické radosti, že už nikdy neuvidím Zrudu z Ostravy převládá. Budu koukat z okna, to je taky dobrej (v)tip. Hrozí ale, že i tam lze objevit podobné exoty jako právě v pořadu Vtip za stovku. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Zábavný pořad, v němž hlavně baví vtipy bez všech těch legračních televizních scének jako například ve Zlaté mříži. I tak jsem tento pořad čas od času sledoval. Některé vtipy byly nepovedené, některé již dlouho známé, avšak některé byly nezapomenutelné. Ovšem samozřejmě, abych nezapomněl, Ruda by mi tam, kdyby tam nebyl, vůbec nechyběl. Jeho specifický smysl pro humor alespoň ve Vtipu za stovku byl víc než jen trapný. Tak trochu nesmyslný jako humor úspěšného pořadu Partička, kterou jsem nesnášel již od začátku, neboť mi stačily samotné upoutávky v tv, aby ve mě Partička vzbuzovala silnou averzi. To jsem u Vtipu za stovku necítil. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Záleží hodně na hostu a také jak se vtipy sejdou. Ruda z Ostravy také někomu může vadit, ale mě nevadí, naopak, má skvělé hlášky, dobrý vtip frekvence 1 a skládá dobré písně z určených slov. Ten DJ UWA je jedinej kterej mi tam vůbec nesedí..jinak tedy ok a zlepšení od prvních dílů je tam patrné, takže já hodnotím průměrnými 3* a 50% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama