Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Přestože je to další z naprosto zbytečně natočených seriálů, dávám 1* za občasný náznak vtipu. Nelíbí se mi napodobování amerických sitcomů a ještě když se je tvůrci snaží "vtipně" zasadit do prostředí české rodinky....Nelíbí se mi ani výběr herců a to včetně těch dětských. Jako úlet hodnotím pracoviště Heleny a všechny ty její kolegyně, z nichž některé se mi jako herečky vždycky líbily (zvlášť Issová si tímhle seriálem u mě snížila úroveň). Viděla jsem, zhodnotila a už to nechci nikdy vidět. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Moje hrůzostrašné očekávání se nenaplnilo. Myslel jsem si, že tento "seriál" bude naprosto o ničem. Sice některé vtípky působí opravdu trapně, až se divák stydí, co to tvůrci vymysleli, ale je tu i několik opravdu vtipných momentů, kdy se lehce pousmějete a náladu si po těžkém pracovním dnu opravdu zvednete. ()

Reklama

lili6 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to regulérně nahradí Comeback, ale ani náhodou. Comeback mbyl vtipný, zábavný a působil tak nějak přirozeně oproti tomuhle sitcomu. Ten působí násilně, na vtipných pasážích je vidět,jak jsou tam vtlačeny jen proto, aby pořad působil zábavně, ale na místo toho působí nudně, až trapně. ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nelze jinak, prostě to nejde. Když jsem se na ten jeden díl odhodlal, tak mi akorát pak bylo všech těch tvůrců a herců strašně líto, ale čeho je největší škoda je toho drahoceného času. Proč se nemůže místo těchto všemožných sraček ušetřit trochu peněz, abychom pak byli hrdí na nějaký "slušný" seriál nebo nějaký film. Doteď jsem to nepochopil. ()

Compadre odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo sitcom mám tak nějak spojeno s Americkým seriálem přátelé..ano jsem rozmlsanec nejhrubšího zrna, ale když už kurva točim nějakej sitcom, tak by nemohl být aspon trochu kvalitní?? Seriál Helena absolutně postrádá vtip, vypadá, že je smatlanej na koleni a herecké výkony jsou na tom všem to nejhorší. Samozřejmě každá scéna a každej blebt přítomných "herců" je doprovázen hurónským nahraným smíchem, což vyznívá ještě víc trapně..tohle už netočte! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Leoš Noha má podle svých slov se svou seriálovou postavou společnou lásku k pivu a „gaučink“. (Olík)
  • Od prvního castingu se kromě Leoše Nohy obsazení Musilovic rodiny kompletně proměnilo. On sám to komentoval slovy: „Asi jsem typický Musil.“ (Olík)
  • V 3. epizodě s názvem "Přesčas", kdy přijde Leoš a říká, že mají špatně sestavený výrobek, ukazuje Helena ukazuje čísla 8 a 9, přičemž číslici 8 drží chvíli správně a poté naopak. (Ivousx.y)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama