Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Překvapující co může z Westernu vzejít když si stím někdo pohraje a tady si s tím tvůtci pohráli báječně . Nebyl to sice úplně Western , ale to je jenom dobře . A kromě příběhu který scénáristi sepsali přímo nádherně Danny Trejo si zahrál svoji roli tak jak měl a byla mu jak na míru šitá . ( 1.10.13/MAC ) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční hororový  western, ve kterém exceluje Danny Trejo, s tak temnou atmosférou, že by se dala doslova krájet. Nejdrsnější antihrdina z toho nejdivočejšího západu, jaký tady snad ještě nebyl. Námět i styl zpracování je vlastně svým způsobem obdobný snímku natočeného na základě komiksů 'Vrána' (1994). Jen tu máme poněkud složitější charakter hlavní postavy. Jedná se o muže, který dělal špatné věci, ale svým způsobem není zlý a v podstatě se jen snaží o zmíněné vykoupení a zároveň o pomstu. Danny Trejo i přes svůj věk prokazuje stále plnou energii pouštět se do takovýchto snímků. Jeho drsná nátura je stále uvěřitelná každým záběrem a v ničem nenechá na pochybách. Propojení hororového žánru z westernem už tady bylo několikrát a ne vždy se to povedlo. Tentokrát je to pecka. Scénář jedinou vteřinou neulpívá na maličkostech a nepadá do skličujících zbytečností a nudností. Myšlenka děje je svou jednoduchostí srozumitelná a pevná jako skála. Tohle prostě chytí a nepustí. Drsná akční hororová zábava a nic víc. Režisér Roel Reiné tentokrát předvedla úžasnou práci. P.S. A jen tak mimochodem, samotného Satana si střihl Mickey Rourke. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu zábavné. Fakt mě toto překvapilo. Čekal jsem, že když v tom hraje seschlej Trejo, tak to bude stát za pendrek, podobně jako třeba "Mačeta" (Bože, to byla nevtipná hovadina), ale ono to ušlo. Párkrát jsem se i zasmál a ten Trejo, který vypadal spíš jako hobit s koltem než drsný pistolník západu, nehrál zas tak nevýrazně, jak u něj bývá zvykem. Jen nechápu, proč do takové role obsadili zrovna jeho - i když ne každý se vzorově hodí na desperáta s kolty proklatě nízko, že pane Eastwood ?! - Dodatek pana Steroida: Miky Roura by měl dostat oskara za nejhůře vypadajícího herce ve filmu, či snad celého filmového průmyslu, buď je nemocný, nebo to má ze steroidů, nebo prostě se sebou provádí šílené praktiky stravování a hyzdění těla, jinak si to nedokážu vysvětlit - ten chlap vypadá čím dál tím hůř !!! ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

co povedat na film, ktory je "direct to DVD" a je uplne hlupy... no neviem... skusim takto... Uz z uvodu ked sa Rourke predstavi ako Lucifer z toho srsi konina... tak som si povedal OK ... nenarocna zabava s Trejom v hlavnej ulohe... aspon sa zasmejem ... nebolo to take blbe... teda bolo, ale nechcelo sa to ani hrat na serioznu zalezitost... takze kvitujem. To, ze okrem Treja, ktory hra dokola drsnaka a Rourka - Satana tak uz nikto iny nepodal herecky vykon je mensie minus... Popravde som aj cakal (kedze ide o R-ko), ze krvi pri strelbe bude este viac ako u "Odretazovaneho Djanga" co sa zial nestalo... na rozresetovaneho Treja bol sice pekny pohlad, ale to bolo asi tak vsetko. Zaver je predvidatelny uz od prvej tretiny filmu a nicim zaujimavy... takze asi takto. Cakal som nenarocnu, ale krvavu blbinu a dostal som len blbinu... 45% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tfuj, tak takhle tlustýho čerta jsem snad ještě neviděl... :-))) To bylo fakt peklo. Mysteriozní western, to hned zavánělo průserem. Ale mám rád filmy, kde Satan tahá za nitky dění... To ale čertem musí být Al Pacino a ne tahle koule s umaštěnými vlasy... Marně Trejo tvrďácky vraští svojí zjizvenou tvář, marně louská knírem a láduje kolťáky. Marně tvůrci zpomalovali některé akční scény a marně některé zase urychlovali... Působilo to neskutečně lacině a to nepočítám ty úděsně přesvícené exteriéry. Ať byla noc či den, kdykoliv někdo vstoupil do baráku z venku, zabírala kamera pohledem přes něj ven jen bílé světlo jak po jaderném výbuchu... Některé přestřelky sice ušly, ale celkový dojem sráží přemoudřelý Satanáš a opravdu easy zápletka. Nějak mám holt poslední dobou na westerny smůlu. Poslední dobrej co jsem viděl byl parádní Proposition a od té doby nic... Přidávám hvězdu za to vyjetí schodiště na koni... Víc ale než dvě hroudy zlata nedám. * * ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)
  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)
  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)

Reklama

Reklama