Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (277)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Děj je obyčejný, scénář nijak výjimečný. V dialozích často převládají dětské vtipy, scénky a nic až tak smysluplného tam není. Je to vlastně taková milá a vtipná komedie o ženské, rodině a krizi v manželství :-) Oddychovka u které se člověk pobaví. Druhá půlka mírně strádala.. Hudba je fajn. Objektivně to je takový průměr, ale za Kristýnu zvednu na 70%. ()

Vignette 

všechny recenze uživatele

Asi jediný pozitivní dojem, který si z filmu odnáším, je, že Kristýna Boková je vážně krásná (i naživo, zakopla jsem o ni na záchodě :-)). Jinak nechápu, jak se povedlo s tak dobrými (nebo aspoň ne špatnými) herci natočit něco tak nefungujícího. Dialogy zní neuvěřitelně strojeně a u spousty scén mi přišlo, že nezapadají do děje a jsou tam jen proto, že se režisér rozhodl zfilmovat pár svých oblíbených vtipů. Hm. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze tento film dokaze ocenit asi jen nejaka shrbena matka, ktera si mysli, ze je take na vse sama. Uz ale muze mit problem se ztotoznit s hlavni predstavitelkou (Bokova), ktere mj. staci sve deti videt jednou za mesic. U filmu jsem se nesmal, nebylo cemu. Chlumsky je jako 90% nasich reziseru, letecke zabery, letni idylky, pisnicky, spatny scenar a nulova originalita. Herci vetsinou taky spatni, hlavne Stivinova, Hanak. Film nema co nabidnout. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Roky omýlaná koncepce, kdy manželství dosáhne do bodu, kdy má jeden z manželů pocit, že se nemůže dostatečně realizovat a radikálně změní běh rodinných věcí a s tím nutně přichází komické a trapené situace, které tento nový status quo vyvolává. Nic objevného. Tady ovšem zabaleno do poměrně nenuceného kabátu s příjemným hereckým obsazením. Takže to docela odsýpá. Celkově však taková docela příjemná nuda. Výplň deštivého odpoledne nebo jako kulisa. Čistě spotřební záležitos. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu se mi docela líbil. Až tak po hodině jsem si uvědomila, že už děj moc nevnímám a ani nesleduju. Začalo mě to nudit. Čekala jsem, že to bude víc koukatelný. Herecké obsazení bylo sympatický a hudba od Michala Hrůzy se mi taky líbila. Jinak je to asi tak všechno. Přijde mi, že nepovedených českých filmů je nějak moc a těch povedených málo ... 40%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • Na jeden z veselých okamžiků z průběhu natáčení vzpomíná Adam Dvořák se slovy: „Jednou ráno byla k snídani v cateringu spousta nutely. Bylo to přesně den poté, co ji rekvizitáři velmi nutně potřebovali ve velikém množství. Točila se scéna, ve které se náš filmový táta Martin (Marek Taclík) učil přebalovat…" [Zdroj: Turner] (oje)
  • Po uvedení filmu se tvůrcům často dostávalo otázky, ke byla natočena pikniková scéna Venduly (Kristýna Boková) a Aleše (Jan Budař). Našli se dokonce tací, kteří se rovnou svěřili, že na tomto místě chtějí požádat svoji vyvolenou o ruku. Autoři filmu proto prozdradili, že se natáčelo poblíž Štěchovic s doplněním přesných souřadnic. Za filmaře dodává producent Adam Dvořák: „Místo je to opravdu překrásné, i když ve mně převažuje vzpomínka, jež se k tomuto místu váže také a zase tak veselá není. Když jsme točili scénu, v níž Kristýna odjíždí otevřeným kabrioletem za průtrže mračen, jaksi jsme netušili, že uděláme průtrž tak dokonalou, že zapůjčené auto budeme muset ještě před vrácením majiteli nechat vysušit a uvést do původního stavu za nemalé peníze v servisu." (Zdroj: Turner)
  • Film pokračuje aj počas záverečných titulkov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama