Reklama

Reklama

Nebojácná a věčně optimistická Anna se vydává na velkolepou výpravu v doprovodu drsného horala Kristoffa a jeho věrného soba Svena, aby nalezla svou sestru Elsu, jejíž ledová kouzla uvěznila království Arendelle do věčné zimy. Na své pouti se Anna a Kristoff setkávají s podmínkami, které si nezadají s nejvyššími velehorami světa, mýtickými trolly a legračním sněhulákem Olafem, a navzdory drsným živlům se zoufale pokoušejí dosáhnout svého cíle dříve, než bude zcela pozdě. (Falcon)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (1 294)

Falko 

všechny recenze uživatele

Uz to tu bolo viac krat spomenute, ze tento film si bude chciet ziskat tu skupinu spokojnych divakov, ktori boli spokojni aj s animakom NA VLASKU / TANGLED (2010) a musim uznat, ze si ma tvorcovia opät ziskali. Je to podobne krasne, humorni su tam tentokrat snehuliak Olaf a sob Sven, takze o zabavu je postarane. Ladova animacia s polarnou ziarou v prevedeni 3D, co viac si mozem priat, len trosku menej piesni a bolo by to na 5 hviezdiciek. __________ (Videl v nemeckom 3D kine 10.12.2013). ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zhlédla jsem to, protože jsem na internetu neustále viděla gify a pořád o tom někdo mluvil, a že prý je to tak super jako Tangled, tak jsem si řekla, že to musím vidět. Sice Tangled se mi líbilo o dost víc, ale bylo to hodně dobré. Vtipné, rychle to utíkalo, dokonce i ty písničky byly některé pěkné. Co však bylo ze všeho nejlepší byl Olaf, ten snad ani nepotřebuje komentář :D 5* a teď si jdu postavit sněhuláka. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No zas tak uzasny to teda nebylo. Problem je, ze prvni tretina filmu je vcelku nuda, proste takova pohadka o dvou sestrach. Film chytne dech az v momente, kdy na scenu prijde dodavatel ledu a snehulak, nebejt nich, tak se daj vtipy spocitat na prstech jedny ruky. Snehulak je sice infantilni, ale skvele zabavna postava a doved bych si ho klidne predstavit v samostatnym dobrodruzstvi. Jinak animace je spis prumerna a co se tyce hudby, ta by usla, ale ty neustaly zpivany dialogy zacnou bejt po case krapet otravny. Ale na jedno skouknuti se to da. Lepsi 3*. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tak Ledové království se mi líbilo víc, než bych kdy čekala. Normálně mě to dostalo takovým tím krásným způsobem. Už Na vlásku si mě získal především tím návratem ke klasickým pohádkám, na kterých jsem vyrostla. Film mě na těch 102 minut dokonale dokázal vytrhnout od všeho a vrátit do dětských let. Za to moc děkuji. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ČIN Z OPRAVDOVÉ LÁSKY ZACHRÁNIL JEJÍ ZMRZLÉ SRDCE…“ /// Ty jo, málem bych zapomněl, jak moc se v těch Disneyovkách zpívá. Z úvodních 15ti minut 13 probékaj, pak začnou tancovat… a jako příběh máte kde? To sem moh jít rovnou na ledovou revue (ne nechodím, nemám rád ty tanečky na ledě a laciný popěvky…). Naštěstí pak se vobjeví sněhulák – ftipná to postava a přes rozpačitej začátek to chytá pohádkový grády. Takže výslednej dojem je spíš pozitivní, ale stejně si myslím, že tyhle pohádky jsou takový holčičí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hans Christian Andersen je na mě moc drsnej. 2.) Mám sněhovej absťák. Letošní zima totiž stála za hovno. 3.) Thx za titule ,,Bac“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (73)

Zajímavosti (84)

  • Světová premiéra proběhla 19. listopadu 2013 v kině El Capitan v Hollywoodu. (Varan)
  • Aby Elsina (Idina Menzel) ledová kouzla působila co nejdokonaleji, povolali tvůrci filmu na pomoc doktora Thomase Paintera, vědce z Jet Propulsion Laboratory v Pasadeně, známého prostě jako „doktor Sníh", který jim chování sněhu vysvětlil na molekulární úrovni. (Zdroj: Falcon a.s.)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Reklama

Reklama