Reklama

Reklama

Oslava v Ledovém království

  • USA Frozen Fever (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Oslava v Ledovém království (Frozen Fever) se chystá oslava Anniných narozenin a Elsa s Kristoffem jsou rozhodnuti zajistit, aby se jednalo o tu nejlepší oslavu vůbec. Když se ale Elsa nachladí, mohou její schopnosti ohrozit víc než jen samotnou oslavu. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (66)

blackrain 

všechny recenze uživatele

To se povedlo. Fajn nápad, ti malí sněhoví pumbrdlíci. Já mám vždycky narozeninové oslavy spojené s něčím bláznivým a nebo nějakým trapasem,na který se dlouho nezapomene. Tady je to bláznivá jízda od začátku do konce. Sedm minut je na kraťas tak akorát. Jenže v tomhle případě to uteklo až příliš rychle. Chci další. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Sněhové radovánky s názvem frozen fever pokračují aneb Anna slaví další narozky. Víte, co se stane, když sněhová královna Elsa, které z rukou šlehají paprsky zmražení a taky umí postavit paláce z ledu a udělat si šaty, dostane rýmu? Kašle pidisněhuláky :D A právě pidisněhuláci jsou těmi malými rošťáky, co málem zničí narozeniny, stejně jako kůň a chameleon málem zničili svatbu v Tangled Ever After. Pidisněhuláci byli všude, Kristoff je shazoval Olafovou hlavou jako kuželky a nejlepší byl konec, kdy zabušil Kristoff na dveře Ledového zámku, otevřel super velký zlý sněhulák-strážce a on mu jen řekl, Don't ask a dovnitř vcházeli ti pidižvíci, přičemž je Olaf všechny pojmenovával :D Nejkrásnější úsek písně? Refrén narozeninového songu jen za tleskotu (4:12) A ano uhodli jste, skoro celý snímek je vlastně jen ta píseň - si to spočítejte - song má 5 minut a snímek i s titulky 7. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Pjinčežna má najoženiny. Kjávovna pak pšání jediný. Upožádat oflavu, dojt i dájky pjo kjávu. Stvůry z Ledového království hlásí comeback v sedmiminutovém, na první pokuk téměř nekonečném, díle. A co teprve, když se to nějaký tříletý satánek rozhodne pouštět ve smyčce. Přesto je oproti původnímu filmu vidět jistý kvalitativní posun směrem kupředu, neboť zde přímo rezonuje sladká možnost, že jedna z arendellského establishmentu zcepení na rupturu nosních dutin! ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Olaf, what do you doing?" - "I'm not eating cake." Je to sice hodně krátké, ale fanoušek prvního filmu v tom najde spoustu zábavy. Tvůrci sáhli na jistotu a zopakovali opět dokonale charaktery jednotlivých postav, ani na jednu nezapomněli. A do party přibyli malí rozkošní sněhuláčci. Při tvorbě vtipů se tvůrci drželi vyjetých kolejí a zopakovali houpačku, převáženou loďku i skákání na gauči. Elsa s Annou vypadaly opět krásně, moje nejmilejší princezny. Ač nejsem dítě, tak jsem z téhle kraťoučké pohádky měl velkou radost. A závěrečná scéna s Hansem byla boží. ()

Kiisaki 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo kombinací příliš vysokého očekávání a českého dabingu (který se mi zkrátka nelíbí), ale kraťas s motivem mé oblíbené Disneyovky mě příliš nenadchnul. Animace byla perfektní, ale děj nemastný-neslaný a ústřední písnička nebyla hodná zapamatování, skoro jako kdyby ani neměla žádnou melodii. Třeba názor přehodnotím později, až si vše vyslechnu v angličtině - v což opravdu doufám, protože jsem se do kina na Popelku vydala především kvůli Frozen Fever. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama