Reklama

Reklama

The Day the Earth Stopped Masturbating

  • Francie Le Jour où la Terre s'ébranla
všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Staré Mayské proroctví, které bylo objeveno nedávno tvrdí, že pokaždé když jeden muž masturbuje, jiný muž zemře. Je vyhlášen celosvětový zákaz masturbování, ale muži se s tím jen těžko vyrovnávají. (korbitch22)

Videa (1)

Celý film

Recenze (237)

Genero 

všechny recenze uživatele

Protože je pro mě církevní autorita vším, okázale pohrdám každým, kdo se oddává masturbaci. A někteří jsou u toho dokonce kreativní, ač se Bohu takové věci ani trošku nelíbí! Pokud i já ve slabé chvilce vykonám do dlaně toto nepřirozené smilstvo, ihned vzlykám a běžím ke svatému přijímání. S plnou hubou Kristových těl jsem ze zvědavosti úkosem pohlédl i na toto filmové dílko, které mě poněkud zaskočilo sdělením, že samohana může mít i takové nepříjemné důsledky, jako je třeba smrt. No, abych pravdu řekl, zvažuji, že vyjmu z tajného místa v domácí modlitebně vakuovou pumpu a papírové kapesníčky a z pohodlí otomanu vyhladím všechny pohany v Íránu. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Matematicky to pravdaže nevychádza.. - ale inak výborný vtípek - ktorý by však k dokonalosti potreboval ešte alternatívny koniec - nemenej epický - ako sa k tým chudákom preživším so supermanskou potenciou prihrnula tá roztúžená ženská polovica populácie - bez ohľadu na to ako veľmi krásna či ohyzdná - a žiadala si ukojenie svojich potrieb! ()

Reklama

Facerr 

všechny recenze uživatele

Docela prča! Za tak krátkou chvíli představit funny originální příběh, to se hned tak nevidí. Zajímalo by mě, jak by to vypadalo, kdyby se z toho udělal celovečerák. Pravděpodobně by šlo o obstojný péčko pro gaye. SPOILER!!! Druhý díl by moh bejt o tom, jak by chudáci přeživší trpěli pod náporem naddrženejch ženskejch, kterejm zbyla jenom okurka, nebo poslední dva chlapi na planetě (shodou okolností taky pěkný okurky:) ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Byla by to zbraň hromadného ničení. Prašť jako uhoď – buďto zabiješ jiného nebo vybouchneš sám. Jo, a ženám by ten enormní zájem mužů zkazil charakter a sebral klid. Taková triviální věc jako masturbace a tak nedozírné důsledky – vskutku platí, že "Záležitosti malého významu nechť jsou brány vážně." ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, komu tohle nepřijde ani trochu vtipné, ten snad nemá vůbec žádný smysl pro humor! Pro mě je to ohromně vtipné, z toho by se dal natočit i delší film, i když mě zatím tyhle tři minutky bohatě stačily. Skvělý nápad a proč si při strachu z konce světa nenatočit podobný filmeček na uvolnění atmosféry? Za mě dávám plný počet, tam bylo tolik hlášek, kolik v některých komediích není za celou půldruhou hodinu. Tohle přece nemůže nikoho pohoršit, berte to s nadhledem. Já jsem se pobavil a mimochodem; už zase mi trvá déle psát komentář, než trvá celý film, tak to radši rychle utnu. ()

Reklama

Reklama