Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Nick (Elijah Wood) zjistí, že vyhrál večeři se svou oblíbenou hvězdou Jill Goddard (Sasha Grey), je neuvěřitelně nadšený, že konečně dostal šanci setkat se s ní. To vzrušení ho opustí, když zjistí, že herečka nesdílí stejné nadšení jako on. Jillin manažer Chord (Neil Maskell) mu nabídne něco, co nemůže odmítnout: Chord umožní Nickovi neustále sledovat Jill přes počítač. Nick se zpočátku zdráhá, ale Chord ho přesvědčí tím, že by měl dostat alespoň nějakou šanci se k herečce přiblížit. Nick začne svou hvězdu sledovat. Posléze zjišťuje, že není vše v pořádku a že Chord na něj ušil boudu. (Terva)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

kaylin 

všechny recenze uživatele

I přes své chyby mě film ale bavil a i přes celkem dlouhou stopáž si dovedl udržet mou pozornost. Pravda, hlavně proto, že jsem čekal, jak moc zamotané to bude. Je to zamotané zbytečně, ale ta forma mi naplno sedla a ani trochu mi nevadila. Elijah Wood se stává zajímavou ikonou hororu a já jsem zvědavý, v jakém dalším filmu se objeví, protože by to opět mohlo být v nějakém ohledu zajímavé. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Osobne najzaujímavejší mi prišiel zvolený štýl - kde sa viacúrovňové vnímatie toku času zintenzívňuje zvoleným prostriedkami všadeprítomných kamier a pozorovacej techniky - od webkamerky až po rôzne typy surveillance video senzorov. Ovšem tá lacinosť príbehu tomu nohy podráža. Fanúšikovia Sashy a modrookého hobita môžu byť ovšem spokojní... (videné na EFM) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je tenhle filmový experiment diplomaticky řečeno hodně "divácky nevstřícný", na druhou stranu mě ale svou originální formou docela zaujal... tedy aspoň zpočátku, v polovině už mi spolehlivě lezl na nervy. Každopádně jeho děj je dost pitomý a z celého filmu je myslím nejlepší úvodní scéna s fiktivním trailerem. A herci? Několik přehrávajících outsiderů, Pytlík po dvou epesních deviantech (Sin City a Maniac) už opět v roli, ke které ho předurčuje jeho fyziognomie, no a "herečka" Alexandra Šedivá nejenže je mi krajně nesympatická, čumí jak sůva, ale nepobrala ani mnoho hereckého talentu. Holka zůstaň prosímtě radši u těch svých gangbangů a análů... ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tyhle otevřený okna jsem dokoukával na potřetí. Protože mě prostě zajímalo, co z toho nakonec vyplyne. A pro mě jako hackera laika to byla jedna šílenost za druhou. Vůbec netuším jestli je aspoň něco z toho vůbec reálný. Když už z toho nakonec nějaká pointa vyplynula, tak už jsem z toho byl celkem domotanej, takže jsem to stejně asi nepochopil. Ale očividně jsem o nic podstatnýho nepřišel podle ostatních recenzí. Nicméně musím vypíchnout tu chvilkovou kyber-šikanu se Sashou Grey, ta scéna měla sakra něco do sebe a teď už vím, že je v tom profesionálka. Nicméně už jsem viděl pár lepších filmů v podobným duchu. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Kariéra Elijah Wooda by se dala rozdělit na dvě poloviny- do Pána prstenů (včetně) a po něm, páč po roli Froda, kterou už asi nikdy nezopakuje, si začal vybírat spíše "undergroundové" kousky, Open Windows se mezi ně dá zařadit rozhodně taky, navíc připomene Elijahova Maniaka, i tady se natáčelo docela originální formou (radši si zkontrolujte svojí webku, jen tak, pro sichr ;), i tady si... aha, Spoiler! :-) Film jako takový je samozřejmě kravina, jde z toho poznat, že se scénář psal tak trochu za pochodu a jak se režisérovi zrovna hodilo do krámu, ale co naplat, kouká se na to dobře, film, kterej je prostě pořád v pohybu a tak nemá čas nudit. Ale slovo logika je v tomto případě fakt těžce sprostý slovo... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Na jednom z festivalov, kde sa film premietal, sa režisér Nacho Vigalondo vyjadril, že ak sa film niekomu nepáči, môže ho pokojne udrieť.
    (Marceloo)
  • Natáčení probíhalo ve Španělsku ve městě Madrid a v Texasu v Austinu v místním filmovém studiu Spiderwood. (Terva)

Reklama

Reklama