Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejzářivější hvězda současné francouzské komedie, Omar Sy, se po velkém úspěchu Nedotknutelných představuje v dalším filmu o dvou parťácích jiného původu a barvy pleti, kteří společně překonávají nástrahy osudu, přičemž o přehmaty a humorné situace opět není nouze. Manželka vlivného šéfa Národní unie zaměstnavatelů je nalezena mrtvá na pařížském předměstí Bobigny. Vyšetřování svede dohromady dva policisty z protichůdných světů. François Monge, kapitán slavné pařížské kriminálky, je v tvrdé předměstské realitě stejně nepoužitelný jako jeho předměstský kolega Ousmane Diakité ve vyšší společnosti naleštěných pařížských salónů. Okolnosti je však donutí spolupracovat a vyšetřování politicky ožehavého případu se dává do pohybu. Nepravděpodobná dvojice v baseballové bundě a baloňáku budí svými neohrabanými metodami pozdvižení všude, kde se objeví, triky odkoukané od Belmonda a Eddie Murphyho však zabírají a agenti se dostávají lotrům na zoubek… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli, že ta totálně přeceňovaná Francouzská verze byla u mě sračka, tak tohle je ovšem extra, mega, hyper, super, sračka. Občas mě Amerikánci lehce iritují tím jak musí všechno co se dá okopírovat a dokonce i okopírovat to co za to nestojí. Pak si říkáte jaký, že je vlastně do pytle smysl vzniku takových filmů?! No to je jednoduchý nějaký hovado jim na to dalo prachy a někdo si řekl, že je dobrý nápad něco podobnýho natočit. Tím to asi zřejmě z největší pravděpodobností bude...5% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Průměrná buddy-cop krimi komedie, na kterou se dá v pořádku koukat, ale ničím ani nepřekvapí ani neoslní, snad jedině přisprostlým humorem, který mohl ale bez obtíží zcela absentovat. Je tu jen kvůli chabým pokusům o jakési šokování, aby si na film alespoň někdo nějak pamatoval. Omar se snaží vytěžit co nejvíc z toho, že se ve Francii a i mimo ni stal o něco známějším díky preceňovaným a taktéž velice průměrným a stejně jako tenhle film i nepřekvapivým a neoslnivým Intouchables. Do televize a na DVD fajn film, nenáročná podívaná bez ambicí, která odsýpá. ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Pokus o francouzskou Křižovatku smrti, který se snaží na základě známého receptu naservírovat různorodou dvojku detektivů vyšetřující tentokráte zločin z pařížského předměstí. Bohužel tvůrci si asi neuvědomili, že to co zafungovalo jednou, nemusí fungovat pokaždé a už vůbec ne s každými herci. Jinými slovy řečeno Omar Sy není Chris Tucker, aby celý film utáhl na svém vtipném řečnění a příliš mu nepomáhá ani nezáživný Laurent Lefitte. Přidá-li se k tomu poměrně nudný příběh, který spíš řeší problémy na předměstí francouzského hlavního města a jak bílí papalášové utlačují černé přistěhovalce, než aby vás dokázal přitáhnout k obrazovkám nebo rozesmál, tak je potom těžké na filmu hledat nějaká pozitiva. Každopádně pár vtipných scén tam bylo a jednou se to vydržet dá. Moje hodnocení 40%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mluvit o nějakém hlavním příběhu kriminální komedie "Nepoužitelní" nemá smysl. Dvojice policistů, každý z jiného okrsku, každý z jiného světa, se musí dát dohromady a řešit celkem nezajímavý případ. Ale proto, že mezi nimi funguje chemie, je to zábava k popukání. Jenže ona mezi nimi ta chemie nefunguje. Je to jen vršení nepříliš zajímavých a nepříliš zábavných scének, které vesměs dokážou aspoň na chvíli zaujmout, ale celkově to není nic, co by vás dokázalo i na krátkou hodinu a půl skutečně zabavit. Chybí zde pořádné vyvrcholení. Je škoda, že zde podrobněji nejsou rozebrána témata, která jsou naznačena - rasismus, kulturní rozdíly, společenské rozdíly. Všechno je podřízeno tomu, aby to byla zábava. Není. A to je prostě špatně. Francouzský film, který je francouzský jen jazykem, kterým se v něm mluví. Víc připomíná nějakou nedotaženou americkou komedii. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s Wacíkom. Toto sa vôbec nepodarilo. Pokus o buddy movie akčniak, pričom ústredné duo je absolútne nevtipné jak samostatne, tak ani žiadna chémia medzi nimi nefunguje. Akcie je minimum a je fádna. Jednu hviezdičku dávam za to, že to má nejaké tie technické kvality, ale je to proste nuda. Dúfam, že tá nová Van Dammeovka dopadne podstatne lepšie, ale začínam mať obavy. 1/10. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno