Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známí komici, kteří si říkají Les Charlots, jsou čtyři nerozluční přátelé, hudebníci, volnomyšlenkáři, jež jsou vždy ochotni zastat se slabších. Pracovali v továrně na motocykly, ale provoz byl zrušen, a kromě toho jejich pracovní morálka stejně nebyla valná. Nešťastná čtyřka se sejde u svého přítele Emila, majitele maličkého bistra. Ale ten má mnohem větší problémy. Přímo proti jeho obchůdku se staví obří supermarket, který mu brzy přetáhne všechny zákazníky. Mladíci se okamžitě pustí do boje proti této nekalé konkurenci. Vymyslí řadu neuvěřitelných sabotáží, ale supermarket je jako ledoborec, nezadržitelně postupuje stále kupředu a ničí vše, co mu stojí v cestě. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (255)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ako malí chlapci sme sa išli z tejto komédie odvysielanej ešte za komunistov zblázniť a v škole medzi školskými lavicami sme donekonečna rozoberali všetky hlášky a scénky. Komédia má od úvodu neuveriteľné tempo a vždy sa tu niečo deje. Jasné, že to už nie je tak šialene zábavné ako za detských čias, ale stále musím uznať, že vtipy tu majú poriadnu kadenciu. Po mnohých rokoch som si to opäť rád pripomenul, zaspomínal a celkom slušne som sa zabavil. Z dnešného pohľadu dospelého človeka silné štyri hviezdy, ale nostalgia a spomienky na detské časy to dvíhajú na plný počet. 100%. ()

Kvítek 

všechny recenze uživatele

Velký bazar byl pojem už v dobách mého dětství a zub času mu neubral nic z jeho jedinečnosti. Fungoval jako zlepšovák nálady, funguje doposud. Tahle potrhlá čtverka mě nikdy nepřestane bavit a i po stopadesáté se budu smát vychytanému rituálu buzení, obřím budíkům, tlačenici v autobuse, pozdním příchodům do rachoty, sedánku na koberečku se šéfem a ostatním legendárním kejklím francouzských mániček. Kdo zná a má rád, určitě mi rozumí. Další legenda, která se nesmazatelně vryla do mého filmového srdce. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Podle mě je Velký bazar jeden z nejslabších filmů Les Charlots. Nepůsobí mi ten film jako celek, nýbrž jako skládačka různých eskapád... Taková stavebnice mluvících grotesek, ze kterých samozřejmě vynikají ty z otevřeného obchoďáku. V tomto filmu by měli brát securiťáci inspiraci, jak na zloděje. :D [6197. hodnocení, 225. komentář, 82%, 884. nejlepší film] ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zase pozdě. Všechny svý příbuzný už jste pochovali, tak jsem zvědav, co na mě vybalíte dneska." To snad ani není možné, že by tito sympaťáci zaspali, když mají tak ohromné budíky. Stejně je jich ve fabrice škoda, takže já jsem si užil jejich pokusy s realitním makléřstvím, rozvozem mléka či rozdáváním letáků. Nicméně boj za správnou věc, tedy záchrana malého ze spárů velkého, stojí za to. Nájezdy do supermarketu jsou zkrátka vynikající, nápadité a inspirativní , takže díky za podrobný návod rozkrádání supermarketu. Hned si otevřu malý krámek a tímto hledám čtyři zásobovače seznámené s tímto filmem. ()

pipapa 

všechny recenze uživatele

Prvních 60minut téměř geniální humor, nezávadný i pro děti a v dobrém tempu - ze spousty skvělých gagů jen těžko vybrat ten nej - mě opravdu odrovnalo "topení v podlaze". Posledních ca.20minut kvalitního humoru kvapem ubývá, ale pár zábavných hlášek a momentů se tu najde.  Zejména za první ca. hodinu nabitou kvalitní zábavou neváhám hodnotit poměrně vysoko. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (30)

  • Taliansky a grécky preklad názvu filmu pôsobil dosť zmätočne "5 matti al supermercato", respektívne "Oi 5 Charlot sto megalo panigyri", čo znamenalo v preklade 5 bláznov v supermarkete, ale skutočný hlavní hrdinovia boli iba štyria. (Raccoon.city)
  • Ve scéně, kdy sekačka strhne jednomu z kamarádů kalhoty, si lze všimnout, že je na konci úplně rozthrhne. V další scéně, kdy jdou přátelé společně k řediteli, jsou však kalhoty jako nové. (DexMASTER094)
  • Autobus, do kterého se snaží Les Charlots dostat je Somua model OP5/3. (Stocki)

Reklama

Reklama