Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Příjemně zábavná komedie, kdy je dovedeno omylné najmutí dvou rádobyzločinců do služeb státu do větší dokonalosti. Rosco Frazer (stále dobře naložený Terence Hill) a Doug O'Riordan (bručounský Bud Spencer) jsou dohromady svedeni náhodou. Jejich setkání okamžitě nabírá neuvěřitelných obrátek, kdy zažívají jedno nebezpečné dobrodružství za druhým. Částečně díky vyčůranosti, břichomluvectví a touze po zábavě Rosca, dílem dobrácké naivity Douga. A najednou se z nich stávají tajní agenti CIA, kteří mají v Miami velmi důležitý úkol: dopadnout maniaka K1 (Buffy Dee), který chce svět připravit o čísla a přivést ho tím do chaosu. Ale to už mu jsou oba dva kumpáni na stopě. Další zábavné postavy: šéf agentů zvaný Tygr (opět David Huddleston), pravá ruka K1, doktor Spider (Riccardo Pizzuti) se svůdnou ženou Vamp (Faith Minton), která nesnáší, když jí někdo sáhne na zadek. Samozřejmě nemohou chybět honičky a rvačky, ale za prvořadé považuji velmi vtipné drobnosti, jak je slepý kuchař v hotelu. A dobro opět vítězí nad zlem a zlomyslností. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Má to několik velmi dobrých momentů, například příjezd zámožných Texasanů do hotelu a naprosto samozřejmý nástup na vozík pro zavazadla, ale jinak je Jdi na to dost možná úplně nejhorší film Buda Spencera a Terrence Hilla, jaký jsem viděl. Dodnes mi unikal a o nic zásadního jsem nepřicházel. Z řady momentů je poznat, že měla vzniknout parodie na špionážní filmy (napovídá tomu i "bondovská" hudba), ale příliš se nezadařilo. Humor přeprala trapnost. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, když mi bylo asi 6 jsme koukal na dvojici Bud Spencer a Terence Hill skoro až s náboženskou vírou a touhou. Smál jsem se každé "facce", kterou dali a tak krásně pleskla. Smál jsem se každé hlášce Buda Spencera, který dokázal i s minimem pohybu a mimiky ve mě vyvolat smích. tyhle doby jsou dávno pryč, ale přesto dvojice veteránů má stále svoje kvality, které neudržují v každém filmu, ale ve "Jdi na to" stále ano. Jejich záměna s agenty v letadle je velmi dobře využita a film má tempo i humor. Přesto do plného hodnocení mi chybí ta mladá naivita a přehlížení faktu, že když se mlátí na obrazovce, málo kdy se navzájem dotknou :-) i když zazní ten "zvuk" úderu, který chvílemi zní jako smrtelný dotek ... a oni stejně vstanou a bojují dál. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Robusný hundroš Bud Spencer a modrooký fešák Terence Hill si to v tejto akčnej komédii rozdajú s nebezpečným, šialeným zločineckým bossom, ktorý si hovorí K1. Samozrejme, že proti týmto dvom týpkom, s tvrdými päsťami a silnou ranou, nemá jeho kartel žiadnu šancu. Parádna floridská jazda dvoch talianských borcov. V osemdesiatých rokoch boli Bud a Terence v najlepšej forme. O tom svedčí aj tento film. *** ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Vo svete, ktorý je plný komédií dua Bud Spencer a Terence Hill je "Jdi Na To" jedna z mojich osobných TOP. Prečo? Mám pocit, že je neustále vtipná a okrem toho vždy čakám na scénky: "... až budete psát správu..." . Okrem toho skvelá scénka s manželkami fandiace svojim manželom, ktorí idú na záchod. Treba vidieť, aby ste pochopili. Alebo polícia je na obede. Rozmýšľam čo by som o filme povedal, čo sa ešte nestihlo povedať. Osobne musím ešte okrem Spencera a Hilla vyzdvihnúť vynikajúci výkon, ktorý podal David Huddleston, ktorý sa po druhýkrát dostal do role šéfa tejto dvojky. A tu mu to ide podľa mňa ešte lepšie. Tygr ma vie pobaviť svojimi hláškami. Funguje to skoro perfektne. Toaletný papier je tu absolútne geniálna vychytávka. "Same, kam vy na to chodíte?" Plán zloducha je podľa mňa dosť dobrý a neprial by som si žiť vo svete bez čísel. Nastal by skutočne poriadny zmätok. A v dnešnej dobe ešte o to viac. Takže K-Bomba je celkom desivá zbraň. Obľúbené scénky? Je ich niekoľko. Spencer je prepustený z basy skôr, lebo zaberá veľa miesta a kuchyňa ťahá kvôli nemu nadčasy, reportáž v rádiu, keď idú Spencer s Hillom v kamióne, záchod v Miami, mapa sveta u Tygra v kancelárii, recepčný si zabudol volant v kancelárii (to sa stáva), "To je Hot-dog" , zabijaci, ktorí stále hovoria iba "okey" a mohol by som pokračovať. Ak ste film nevideli, pozrite si ho. Ak ste ho videli, pozrite si ho znovu. Keby som mal povedať problémy, tak by som našiel pár drobností. Niektoré efekty sú fakt mizerné. Keď sledujeme ako sa má K-bomba zraziť s raketou, to sú hrozné efekty, ktoré som nežral ani keď som to videl ako decko. A potom je tu sprej, ktorý robí mužov neodolateľnými. Ale nikdy sa nepoužije. iba na demonštráciu. Škoda. Všetko ostatné je podľa mňa super. Hodnotenie: A ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Zhruba v 35. minúte filmu chce šéf agentov Tiger (David Huddleston), aby sa spolu so Steinbergom (Terence Hill) a Masonom (Bud Spencer) previezli vrtuľníkom ponad Miami. Steinberg sa zdráha nastúpiť do vrtuľníka, pretože neverí, že Mason je pilot. V skutočnosti je Bud Spencer certifikovaný pilot. (AxelWers)
  • Když na lodi dáma vyzývá Terence a Buda k souboji, má na nohách kotníčkové boty na vysokém podpatku. Když se ale na mělčině brání zatýkání od policistů má na nohách sandály na podpatku. (Stocki)
  • Ve scéně, kdy Rosco Frazer / Steinberg (Terence Hill) nasedá na vodní skútr, má hlavě červenou čepici. Při záběrech ze shora má ale čepici modrou a při návratu do hotelu drží v ruce opět červenou čepici. (Untentrauer)

Reklama

Reklama