Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

Sfaxia odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Dědek je všechno, jen ne vtipný a pohotový moderátor. Dnes jsem se podívala, kvůli hostům. Dědek nejenže nemá smysl pro humor, ale místo aby se smál vtipné historce, má puzení jí doťuknout nějakou trapnou, blbou poznámkou. Tohle kopyto Primě z celého srdce přeji. Hosté mnohdy fajn, ale "moderátor" je neuvěřitelné dříví. ()

J.M.Novak odpad!

všechny recenze uživatele

V mém komentáři vlastně ani nejde než znovu nepoužít termín "krausovina" mého kolegy fila.tes. Talk show totiž není nic jiného, než velice nepovedený, především ale trapný a slabý pokus o to překonat pořad formátu Show Jana Krause/Uvolněte se, prosím .... *Talk show natáčená v divadle Akropolis, do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí.*, je podle komentáře obsahem této věci. Bohužel ale musím konstatovat, že u zajímavých hostů to začíná, zároveň ale i končí. ()

Reklama

nudlis 

všechny recenze uživatele

Ani snad ne. Dědka nemusím. Bavil mě, když dělal HitStory. Ale v 7 pádech je dost často na přesdržku. Ne, fakt není ani omylem bavič. Lze to poznat docela jednoduše: čí vtipy rozesmějou publikum v sále víc? Dědkovy nebo ty, co vypustí hosti? A vysloveně mě sere, když se začne pozvanýho páru vyptávat na soukromí. To bych ho poslal tak rychle do prdele, že by nestíhal utíkat. Takže jedna hvězda, protože na úplnej odpad to není a půl hvězdy tady dát nejde. Navíc Dědek skoro furt čumí jak půl prdele z roští. ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Tenhle pseudointelektuál mi nevoněl už když si honil triko na rádiu jedna, ale musím uznat, že tady ten pořad mu nevyšel nejhůř. Hlavně je vidět obrovský rozdíl v rozměru ega oproti jeho konkurentovi - židozednáři, kterému, když mu nějakej host nevoní, klidně z něj udělá čuráka (a tím nejvíc i ze sebe). Tady to není o tom vyselektovat hosty podle židozednářského klíče a ty nevyhovující odpravit, tady to je o snaze s každým najít alespoň trochu společnou řeč. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Sedm odpadů pro Honzu Hnědka. Slizký, arogantní, nadřazený, s permanentně nepříjemným výrazem ve tváři. Stejně tak nepříjemně působí každý pořad, kde se objevil. Ty rozhovory se odehrávají na divadelním pódiu. Stlučená prkna a do toho věčně nasupený a nepříjemný rádoby moderátor. Toto trpět nehodlám. I Langmajer, od něhož jsem čekal, že se do něj obuje, ochotně odpovídal na ty jeho zvrácenosti. Tak tady máš osmý pád ode mě. 0/10 ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Pořad se od začátku vysílá na YouTube. Několik let ho vysílala také televize Sport 5 a později běžel souběžně i na televizi Relax. Od roku 2020 ho má v nabídce TV Prima, která ho původně vysílala jako akvizici, ale od června 2020 se podílí i na přípravě. (Bernyz)
  • Stejně jako v pořadu Show Jana Krause (od r. 2010) se jednou Honza Dědek na úvod zeptal, zdali je přítomen pan Odvárka, stálý návštěvník pořadu Jana Krause. Bylo tedy pro něj velkým překvapením, když se pan Odvárka přihlásil, že přítomen je. (nopud)

Reklama

Reklama