Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (23)

plakát

Kluci v akci (2005) (pořad) 

Hodnotim ale soucasnou podobu (2014-2015).

plakát

Noe (2014) odpad!

Brutalni, ale vazne brutalni hovadina, ktera jeste k tomu trva pres 2 hodiny! Debilni namet, vsechno debilni. Bezmyslenkovity kycovity a trapny patos. Pozitivni je pouze zjisteni, ze jsme vsichni uz od prvnich lidi ochlastove se zalibou ve vine ;-) Bohuzel ani to na hvezdu nestaci... Skoda hercu, kteri se tomu zaprodali a hraji tam.. nekterych jsem si totiz i vazil!

plakát

Soudce (2014) 

Nemohu uznat člověka jako kritika, který je negativně kritický vůči tomuhle dílu... Zdálo by se, že hořký příběh dopadne špatně, smutně... Přemýšlel jsem a on vlastně nedopadl špatně, všechny křivdy a spory byly odpuštěny, došlo k uznání a odpuštění, porozumění... Dopadlo to nejlépe, jak mohlo.. Film mě opravdu dostal a jsem postaven před složitý úkol, jak se mám vypořádat s vmačkáním ho do desítky..

plakát

Hořící Mississippi (1988) 

Vynikající dech beroucí film, popisující ty nejtemnější a nejhorší kouty lidské duše v praxi = Šedesátá léta, jih USA, segregace černochů, KKK,... Silný zážitek a už jen vzhledem k myšlence, jakou film nese, bych o film rozšířil můj imaginární seznam filmů k povinnému shlédnutí každým..

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Strašně zvláštně příjemně zpracovaný příběh dvou problémových do sebe zamilovaných dětí, který je vážně moc milý a roztomilý! A především pro mne potvrzení toho, že asi zbožňuju divnotvorbu W. Andersona :-) A chválím perfektní hudbu!

plakát

Tři bratři (2014) 

Velice pěkné zpracování tří různých pohádek , k jejichž propojení přichází Svěráci s Třemi bratry. V dnešní době těžkých, komplikovaných a smutných okamžiků vážně milá, zpívaná a radostná pohádka, která je vzhledem k českému prostředí velice dobře obsazena. Často jsem si během pohádky představoval, jaké asi muselo být natáčení, protože opravdu všichni, kdo se na filmu podíleli, patří mezi lidi, jejichž práci mám rád. Mám snad jedinou kritickou, nevyhovoval mi úplně vztah malé Červené Karkulky a Matěje, to bylo divné, jinak opět říkám: Nádherná česká hudební pohádka! A perfektní záležitost - holub Liška ! :-)

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Určitě bych si před půlnoční premiérou nemyslel, že bych mohl být ke třetímu dílu Hobita P. Jacksona po předchozích dvou povedených dílech kritický. Právě k negativním kritikám se ale musím, bohužel, připojit. Ve filmu jsem jednoznačně postrádal to velké NĚCO, co předchozí díly vždy měly. U předchozích dílů jsem užíval každou vteřinku nechtěl jsem, aby film končil a dokázal jsem si představit díl, který by měl třeba 12 hodin a já na něj vydržel koukat. Trojka je ale opakem, zdlouhavý a bezradný pokus o navázání na předchozí úspěch, to se ale, dle mého názoru nepovedlo. Spousta jednotlivých dějových linií se vytratila někam, bohužel jsem se přistihl smát se i u opravdu přehnaných schopností a scén některých postav, což jsem u minulých dílů, i přes to, že i zde byly přehnané opravdu nerealistické scény, neudělal. Třetí díl je pro mě hořkou tečkou za trilogií Hobita, kde je zásadním problémem to, že se nikdy neměl stát trilogií.

plakát

Atomové gymnázium (1986) 

Clovek by nemel zemrit bez shlednuti tohoto filmu! :-D:-D To byla sila:-D