Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá dosť tupo a niekto ten trápny humor nemusí, ale ak vydržíte v závere sa tu celkom slušne rozbehne. Čo sa týka čierneho dua, tak Ice Cube ako vždy aj tu si vystačí s kamenným xsichtom a jedným výrazom a jeho mladší a čiernejší kolega vyzerá trištvrte filmu ako ... no, pozriete sa na plagát. Aj keď je to černošská komédia, ja to zas tak čierne nevidím. 60% - 3* ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo policajty na baterky. Jako komedie to není špatné a pokud se někomu líbili právě ti policajti, neměl by mít u tohoto filmu problém. Ice Cube je neohrožený policajtský frajer a Kevin Hart "baba", která se snaží ze všeho vykecat. Celkově to má nevýrazný a jednoduchý příběh. Naštěstí se to dobře sledovalo a vtipné scény tam jsou. Taková průměrná komedie. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ice Cube je nesympatická kulatá huba. Film zachraňuje trhlý a svou roli si užívající Kevin Hart, díky kterému jsem několikrát doslova vyprskl smíchy. Film je povětšinou nudný, Ice a jeho machrování otravný, děj předvídatelný, ale Hart ve své roli má pár opravdu trefných hlášek. Ze začátku mi tento počin přišel jako kolosální kokotina, ale když jsem přistoupil na jejich notu jisté debility a rapové, pro mě neoblíbené, hudby, začalo se mi to líbit - což se stalo cca od druhé půle filmu. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Je těžko pochopitelné, že producenti investují do podobných chujovin, jimiž je kinematografický trh prosycen (po zjištění výdělku beru zpět, kdo na tohle probůh šel do kina?!). Jako EU diktuje, kdo bude pěstovat cukrovku, tak nějaký ten kápo v Hollywoodu by měl omezit podobně připitomělé filmy, kde jsou dva flojdové, jež všechny zachrání a následně jsou plácáni po zádech kolegy, kapitánem ba afroamerickým prezidentem! Bohudíky tomu nelze upřít jakous takous humornou složku, jež rozkládá alespoň část divákova nevole. 46% Celosvětový výdělek k 8. 4. 2014: $148,482,227, což je 5,94 násobek budgetu ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal umění, zasloužil by pár facek,klidně od Ice. Tohle je na první pohled (obszaní,název a hlavně žánr)Béčko jako blázen a nutně tak na něj nahlížet. Ice s Hartem jsou skvěle se doplňující dvojka a díky netrapně dotaženému scénáři jim to oběma sedí. Dobře provedená akce a příběh bez nápadu jsou třešničkou.........perfektní, zde nepochopená, oddychovka...dobrá práce ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)
  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama