Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (255)

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrná podívaná s klišé příběhem a nezajímavýma postavama. To je Projekt minulost. Sci-fi, které zcela zapadlo za kvalitnější bratříčky jimž nesahá ani po kolena. Navíc samozřejmě s tímto typem cestování časem se pojí i logické kiksy. Ani ty kvality filmu rozhodně nezvedají a tak tu máme unylý snímek, na který jsem velice rád zapomněl a dále si ho nehodlám připomínat. 45% ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vzali cestování v čase a místo vážného sci-fi snímku z toho udělali teen dramedy. Náctiletí studenti samozřejmě takovou možnost využijí k zábavě a to oceňuji nejvíce. Občas sice trapně americké nápady, ale budiž. První hodinka je tak velmi zábavná, ale všechno se zvrtne v posledních 40 minutách, kdy jde samozřejmě všechno do kopru. Tohle mě dost mrzí a celou dobu jsem doufal, že k tomu nedojde, ale tak dobrá no... i přes tohle je to stále zábavný film a co je hlavní, skvělé osvěžení pro found footage žánr, přesně tohle totiž potřebuje. Dost bylo hororů! ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Druhé zhlédnutí a musím poněkud snížit na hodnocení. První čtvrtina filmu je nezáživná, příliš vědecká a i když člověka zajímá, jestli se experiment nakonec povede, spíš, než aby se bavil, se nudí. Pak ale přichází druhá čtvrtina a od poloviny to už je nesmírná časová jízda, kterou si přesně od filmu pojednávajícím s cestováním v čase představuju. Stroj času v ruce středoškoláků je vyobrazen věrohodně, paradoxy mírně pokulhávají, ale hlavně, že tu vůbec jsou. Found footage je zde perfektně vybalancováno na hraně žánru, ale v podstatě to ani být nemuselo, jen se tím ulehčila práce s natáčením. Ze zakončení mám stále trochu rozporuplné dojmy a opravdu si musím pokládat otázku o důvodu onoho zmizení otce hlavního hrdiny, ale dobře, jinak jsem velmi spokojen. Hromada přímo vyřčených odkazů na podobně laděné filmy potěšila. Kvalita (herecké výkony a zpracování) podobná třeba takové Kronice, což hovoří o vysoké kvalitě. 85% ()

CzechGod odpad!

všechny recenze uživatele

fakt nesnasim tvurce, ktery chteji usetrit za kameramany, takze dej obali pseudo-dokumentacnim pohledem a vysledek je takovej ze obraz se furt trese, ruzne pootecenej, vecne koukate z pohledu kouli a vecne koukate na zem, na zdi, na schody... a co se tyce deje, tak to je fakt bida - zlatej butterfly effect ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Bombový film! Já nekoukám na trailery ani kolikrát nečtu obsahy, takže jsem nevěděl co od tohoto filmu čekat. A byl jsem velice mile překvapen, film mě naprosto pohltil. Za prvé tento snímek je natočen na ruční kameru a mě se tenhle styl natáčení líbí. Za druhé to mělo super příběh o cestování časem, hlavně se mi líbilo, že to bylo o partě mladých lidí a že to byla zábava, takže jsem se u toho i dost nasmál. Ke konci to už pak sranda není, ale alespoň vidíme, že to cestování časem není tak jednoduché. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, v ktorej tínedžeri sledujú na notebooku haváriu lietadla, ide o skutočné zábery lietadla B-52, ktoré havarovalo v roku 1994 a pri ktorej zahynula štvorica dôstojníkov Air Force. (beso74)
  • Film sa natáčal v amerických mestách Atlanta a Chicago. (Hudakfilms)
  • Napísanie, natočenie a zostrihanie filmu trvalo len 9 mesiacov. Rešerš ohľadom cestovania v čase zabral 3 mesiace. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama