Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (347)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak vida, že se ještě v tématu nakažených (prostě odmítám tohle nazývat zombie) dá přijít s něčím zajímavým. Např. s tísnivou alegorií o umírání, nemoci a loučení. Debatovali jsme při projekci právě o ní, o tom, že je to vlastně jako když ti umírá někdo blízký nemocný, přesto tam byl ale ten prvek navíc, od něj ti nehrozí bezprostřední nebezpečí, že tě sežere. Atmosféra mi přišla příjemně tísnivá, tempo odpovídající tématu a zápletce a to komorně horrorové rozpoložení příběhu překvapivě příjemné. 3,5* ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Horor?To asi těžko.Spíš slabé psychologické drama táhnoucí se jak týden před výplatou.Tohle bylo fakt utrpení.Myslím si že i Arnoldovy fanoušci budou zklamaní a otravení,protože tak neakčního Árnýho dlouho neviděli.Navíc Abigail Breslinová jako hlavní(nakažená) hrdinka nebyl dobrý tah.Rozhodně nedoporučuju.Ztráta času. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Je tam hodně promarněného potenciálu (respektive moje představivost si vyrobila alternativní film, něco jako kdyby ho napsal a natočil nějaký šílený Asiat typu Joon-ho Bong nebo Sion Sono, zkrátka že současná podoba filmu by tvořila tak první dvě až tři pětiny dramatického oblouku a potom by se šlo ještě dál a houšť), ale když si vzpomenu, jak pyšný na ten film Arnold byl, když o něm mluvil nebo psal, tak jsem na Arnolda úplně pyšná. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Je jasné o čo tu išlo. Nájsť nejaký spôsob ako dať drámu s hororom do súladu a oba žánre v celku pekne vybalancovať. Nedá sa povedať, žeby tento pokus vyslovene zlyhal, ale ani neskáčem od nadšenia, a to mám pritom drámu aj horor veľmi rád. Celkový dojem zastal tak na pol ceste. Forma a technická stránka neboli najhoršie, bol použitý príhodný tmavší filter farieb a pekná kamera, hudobná zložka však mohla byť výraznejšia. Hororová časť tiež nebola nič extra, chcelo to na nej ešte trocha zapracovať, toho thrilleru a napätia tu bolo naozaj málo. Len sem-tam sa niečo odstrelí alebo zakrvaví, aj to iba zriedka na kameru. Tých pár predvídateľných scénok, kedy sa bolo treba so zombíkom ručne-stručne porátať situáciu nezachránilo. Väčšinou sa tu iba narieka, plače a dúfa v nemožné, pričom je jasné, že je to len také čakanie na Godota. Naproti tomu si myslím, že Arniemu tento žáner sekne viac ako jeho komédie v štýle Junior, Policajt zo škôlky a pod. Emócie, ktoré tu mali evidentne zásadný význam, dokázal zahrať veľmi dobre, len čo na plat, keď je scenár taký nijaký a šedivý, však? Škoda, vidím to na premárnený potenciál. 60/100 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Zahrané je to překvapivě celkem pěkně. Ovšem co naplat, když snímek disponuje dějem, ve kterém se nic neděje. 95 minut sledujete život rodiny, které se postupně před očima rozkládá dcerka. Vše se táhne v duchu těžce melancholické atmosféry, která mi naprosto nesedla. Dost debilní mi přišla hlavně ta vsuvka se zombie láskou. Dovedu si představit, že se do snímku zvládne ponořit pouze divák, kterému zbývají poslední dny života, neboť najde jakousi podobnost svého života s životem hlavní hrdinky. Ostatní se budou opravdu brutálně nudit. Nalijme si sklenku čistého vína. Opravdu čekal někdo nějaké zázraky od scénáristy, který si říká John Scott 3. Ano i já se nechal nalákat na Arnolda. Vlastně ani nepředpokládám, že se někdo na film podíval z jiného důvodu. Celý snímek Arnold odehrál s jedním zádumčivým výrazem ve tváři, který si můžete prohlédnout na plakátě a ušetříte si 95 minut času, který můžete investovat do filmu, který za to bude stát. Tento výtvor nemá s hororem, ba dokonce ani s thrillerem, pranic společného. Tento snímek je pouze nekvalitní melancholické drama. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Film byl stažen z filmového festivalu v Torontu na žádost studia Lionsgate, které se ujalo distribuce filmu v USA. (JORDY)

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama