Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Citera_Mor 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem si poustela prvni dil, prevladaly u me obavy, jak se s tim "popereme". Priznam se, ze jsem ocekavala spise neuspech a nezdarenou napodobu originalu. O to vic mile jsem byla prekvapena, kdyz jsem se doslova rozbrecela smichy. Pojali jsme QI trochu jinak, nez v jeho rodne Britanii, doplnili ho o svuj humor a vzniklo z toho dilo celkem kvalitni. Ac Leos neni Stephen, nedrazdi me na miste moderatora, obcas se mu povede pohotove zareagovat (viz. dil Astronomie a narazka na Kobzanovou), proste to zvlada. A kdyz se k tomu prida Hezucky, eskaluje to obcas tak rychle, ze clovek nestiha. Ostatni hoste jsou pak prijemnym korenim. Doufam, ze i nasledujici dily si udrzi stejnou kvalitu. S klidnym srdcem udeluji ctyri hvezdy. ()

Sejk odpad!

všechny recenze uživatele

Podle Mareše tento pořad připravoval několik let. Už tohle nechápu, protože to okopíroval podle geniální anglické verze. Bohužel těch několik let jeho práce udělalo z pořadu průjem. Umění něco takového pokazit jen svou postavou. Sledovanost posledního dílu 300 000 lidí. Před tím Prima zrušila Nikdo není dokonalý, protože sledovanost klesla na 350 000 lidí. Mareši už táhni. Navždy! ()

Reklama

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že to lidé odsuzují, aniž by to viděli, a to jen proto, že je to "natočeno v Česku". Já se na tom v poslední době bavím lépe než na oblíbené Partičce. A navíc se i občas něco zajímavého dozvím. Často především to, jak dokáží být lidé důvtipní, pohotoví a vtipní. Kohák mi nevadí, ale jeho humor pro mě není to pravé ořechové. Zato Banášová, Šmoldas a Hezucký by měli být snad v každém díle. A Knor s Kohákem to vždy výborně doplňují. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Jedná se o kopii Britského pořadu, který jsem měl možnost také shlédnout. A můžu říct že mě česká verze baví víc. Chápu že lidi co viděli Britskou verzi a řadí se mezi fanoušky, tak tu českou po peti minutách odsoudí a už se dál dívat nebudou. Např 4 díl jsem měl záchvaty smíchu prakticky celý. V britské verzi sem se pousmál vždy párkrát za díl. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak, tady bych prosil vysvětlení!?!?! Tuzemské televize pořád hledají.....houká na nás Bubo Bubo, reinkarnují se dvacet let mrtvé formáty, pořád někdo tančí, pořád někdo zpívá, pomalu žonglující slon jezdí na zebře, ale když zatuchlou místností zavane náznak čerstvého vzduchu, tak okamžitě zavřít okno, protože divák made in český gauč má radši osudem zkoušené nekonečné doktory. Nerozumím, nechápu, není mi jasno......ano, bývalý "pán kožichů" vtom lehce plaval, ale když se sešla opravdu vypečená partička (krom stálého hosta Hezuckého bych jmenoval např. Knora, Rupperta, Banášovou, Šmoldase a samozřejmě "kanonýra" Jakuba Koháka), tak šlo v dané době o suverénně nejlepší domácí televizní pořad. ps: kde se podepisuje petice za návrat QI na televizní obrazovky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama