Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

ditrue 

všechny recenze uživatele

| 55% | Romantická komedie, ve které ta komediální část funguje daleko lépe než ta romantická. U komediálních scén jsem se často od srdce zasmál, ale když se pak snažil film budovat romantickou atmosféru, bylo to k uzoufání nekreativní. V tomhle ohledu má Tom Gormican co dohánět a když už chce zaujmout diváka pouhou konverzací mezi dvěma lidmi, měl by pořádně nakoukávat filmy typu Před úsvitem, aby viděl jak se to dělá. Plus přidávám pár procent navrch za zábavně podanou postavu Milese Tellera, která mě vždycky dokázala pobavit. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toľko krát som sa v tomto filme našiel. Také príjemné pohladenie pre všetkých (Ne)zadaných. A ako bonus zopár vtipných hlášok, niekoľko podarených scénok, krásna Imogen, Teller absolútne prirodzený ( u mňa ide hore ) a dokonca aj znesiteľný Efron. Pocitovo štvorka, ale poznám sa, viem že po čase by som to aj tak zmenil na tri. Takže silné 3 z 5 ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Aha, tak o tomhle jsou ty vztahy, no, tak to jóóó! Díky za radu! Ale teď vážně. Zac Efron se znovu pokouší ukázat, že není jen hercem jedné limonádové muzikálové série, ale že mu to jde také ve vážnějších polohách. Nechal si narůst vousy a vykládá věci, které mají docela hlavu a patu. Konkrétně v romantické komedii, kterak se dva našli, něco se pokazilo, aby na konci beztak skončili v zamilovaném objetí. A vlastně si všechno vydělte třikrát. Máme tu totiž trojici kamarádů, kteří do sebe permanentně ryjí. Jednoho podvádí manželka, takže ho jeho dva přátelé podpoří slibem, že ani jeden z nich si nezačne vážný vztah a budou se následující týdny poflakovat u dobré whisky a jednoduše si užívat. Pochopitelně slib brzy vezme za své. Zbytek o kápnutí božské a o tom, jak se to zamotá, asi známe. Trojice přátel po celou stopáž vysedává na kanapi a hraje počítačové hry nebo chodí po newyorských ulicích s kávou v ruce, vypouští z úst zdánlivě bezvýznamné dialogy, které však mají ambice zasáhnout diváka, který toho příliš neočekává. Hošani navíc na plátně vytvářejí solidní chemii, slabší plynulost ale ději vyčítat budeme. A vlastně i fakt, že právě Efronova je z ústředních postav zřejmě tou nejnudnější. Dle mého suverénně vévodí dvojice Miles Teller a výborná Mackenzie Davis (budu jí sledovat). I díky nim tu máme sympatický komediální výlet, který představuje přátele, kteří se lehce obávají dospět a jejichž dialogy dal na papír někdo, kdo to vzal za docela správný konec. Lehce nadhodnocené čtyři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Zac Efron mě docela baví. V posledních filmech, kde jsem ho viděl a které byly komediálního ražení, mi to jeho hraní prostě sedí. Neotravuje mě, je vtipný a sálá z něj pozitivní energie, která je mi hodně blízká. I když se film v závěru zvrtne, ta cesta, která k němu vede, mě bavila. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Hm, nie až taký „awkward“ (alebo skôr „annoying“) film ako som čakal. Nečakal som však ani záchvat akejkoľvek originality, takže ma v podstate ničím nesklamal, ale stále tu nie je o čo stáť. Pri takto „awkward“ námete, ktorý dej filmu značne obmedzuje a postavy núti k hlúpym rozhodnutiam, o troch kamošoch, ktorý sa zaviažu, že si ani jeden z nich nájde priateľku som čakal podobne fekálnu teen-komédiu rovnajúcu sa „kvalitám“ video-pokračovaní Prci, Prci, Pričiek (ani neviem koľko ich bolo?!). Jedná sa však, v rámci možností, o nevulgárnu (fuck už dnes do varu nikoho neprivedie), nekonfliktnú komédiu o troch „teen-pôsobiacich“ dospelákoch. No komédiu ... faktom totiž ostávam, že That Awkward Moment je komédia, ktorá sa až priveľmi drží na uzde. Humorných situácii tu je minimum (zasmial som sa iba raz pri záverečných vtipoch s babkou) a ako romantika to taktiež veľmi nefunguje, nakoľko línia zbližovanie postáv je dosť naivná. Herci vyložene neštavali, aj keď Zac Efron mi sympatický nebude asi ešte poriadne dlhú dobu a Michael B. Jordan, ktorého som poznal z drámy Fruitvale Station mi vyslovene do role nesadol, na druhej strane tu však bola príjemná Imogen Poots. Cieľovku (13-16) film pravdepodobne zaujme a napodiv ani tí o pár rokov starší sa nebudú cítiť trápne ako to občas býva pri iných amerických komédiách. Celé to však smeruje od nikadiaľ nikam a medzitým sa nič nestane, takže o nič neprídete ani keď tento film vynecháte. Prekvapivo neurazilo a bol som pripravený na tisíc krát horší „zážitok“, ale na druhej strane ani absolútne ničím nenadchlo. CELKOVO: 2* (4/10) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Zac Efron (Jason) musel odložiť promo vystúpenia kvôli nešťastnému pádu vo svojej vile v Los Angeles. Lekári mu museli zadrôtovať čeľusť a zašívať ranu. (kacer4)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama