Reklama

Reklama

Krvavé peníze

  • USA Good People (více)
Trailer

Mladý americký pár Tom a Anna Wrightovi (James Franco a Kate Hudson) se dostanou při opravě Annina rodinného domu v Londýně do obrovských dluhů. Zároveň zjistí, že nájemník, který bydlel pod nimi, zemřel a zanechal po sobě hotovost 200 000 liber. Stačí si jen peníze vzít a jejich problém je vyřešen. Jenomže netuší, že se brzy sami stanou terčem zloděje, který peníze původně ukradl. A náhle se dobrým lidem začínají dít špatné věci... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (84)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nudný žánrový thriller, který není nervydrásající, ani zajímavý. Kate Hudson vypadá pěkně, Franco taky a vidět Sye v záporné roli je zajímavý, to je ale všechno. I při těch 90 minutách jsem se nepříjemně často nudil a bylo mi vyloženě fuk, jestli "hrdinové" přežijí. Scénář jede na půl plynu a nepřijde ani s jedním, krapet zajímavějším nápadem. Nuda s pěkným obsazením. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prosta, uz obohrana zapletka s najdenymi spinavymi peniazmi mladym parom vo financnych tazkostiach. Nicim originalne a zial hodne naivne. Dejove zraty ma vobec neprekvapili, nakolko su plne predvidatelne. Herectvo priemerne a co sa tyka reakcii paru na urcite vypate situacie vo filme, tak tie boli absolutne neprimerane. Slabota. Neodporucam. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ne, fakt to nebylo nijak zásadně dobrý, ani zajímavý. Dobrej je tam snad je ten záporák, kterýmu role sedí, protože je to takovej správnej hnusák, kterej to má napsaný na čele, že takový role musí hrát. Pak je vcelku zajímavý, že hlavní hrdina jezdí ve staré Felicii Pick-up, no a tam to tak nějak končí všechno. Už mě moc nenapadá, co kladnýho bych tam ještě našel, aby to bylo alespoň schopný dostat se na průměr. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

klasická ale jednoduchá gangsterka alá : dej sem ty prachy.Ústřední motiv scénáře.Většinou ,když je něčeho (krve,lítaček,rozbitých aut apod) odcházím z bia anebo dvd házím do koše.Tady tomu dost přidal na uměleckém dojmu Franco a klidná síla Wilkinsona.Technicky to nebylo nijak dokonalé hlavně otravný filtr na kameře.Ale jo dalo se a doporučuju ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Jo, chudoba je sviňa a když se naskytne pár mincí k dobru, málokdo odolá.... J.Franco a K.Hudson příjdou k solidnímu balíku peněz po svém mrtvém spolu nájemníkovi. Špinavé peníze však patří drogovým dealerům a policii se navíc počestnost manželů taky moc nezdá..... Tento akční thriller není úplně k zahození. Dobrý začátek a celkem napínavý průběh zkazil akorát závěr v opuštěném domě s nástrahami. Uděluji tři hvězdy ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama