Reklama

Reklama

Miley Cyrus: Wrecking Ball

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Scénář:

Dr. Luke, Miley Cyrus

Kamera:

Jonathan Sela

Hrají:

Miley Cyrus

Recenze (96)

julyberda 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s JohnnyD. Krásná písnička s poměrně inteligentním textem (žadný zázrak se sice nekoná, ale v žánru "smutné písničky o bolestivem rozchodu" je Wrecking ball jeden z vrcholů.) Nicméně klip je levný a čiře provokativní bez nějakého většího smyslu. Nadruhou stranu, nebýt nahé Hannah Montany na demoliční ķouli asi by tu píseň nikdo neznal. ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Klipy nehodnotím ale toto veľmi rada. Miley ostala trápna pózerska piča, ktorá to hrá na strašne crazy bitch. Fuj nechápem, že Miley, ktorú som mala rada je tá istá čo aj teraz len blond a jebnutejšia. Ja sa pri tomto klipe ani neviem slušne vyjadriť. To je ako podľa vás sexy keď niekto oblizuje kladivo? Alebo, že si piču obtiera o reťaz? Každý kto dal tomu viac ako hviezdičku u mňa klesol. A teraz idem oblizovať šróbovák lebo kladivo nemám. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Od kdy se na CSFD hodnotí i hudební klipy? Po filmařské stránce pěkný kus práce. Velmi čisté a jasně nalajnované. Nedivím se nízkému hodnocení, protože většina zdejší populace dává odpad ne tomuto klipu, ale Miley Cyrus. Vsadím se o boty, že ani nevíte, proč ji nemáte rádi a vezete se na nové vlně nenávisti vůči téhle osobě... ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

O tom, ako holé päťkilové strašidielko obkročmo sedí na demolačnej guli, hojdá sa a dramaticky z neho tryská žiaľ z nešťastnej lásky. To ju maminka neučila, že si tak môže odpáliť vaječníky alebo vypestovať kvet na pyskoch? To by sme inak robili všetky, nie? Celý čas som rozmýšľala, či sa jej, nezbednici jednej, nešmýkalo. Len tak na okraj, pesnička celkom v po-ho-ho-de. ()

biglion 

všechny recenze uživatele

ŽÁDNÁ ŠKODA SLOV, ŽÁDNÝ ODPAD. PROVOKATIVNÍ? MOŽNÁ. SPÍŠE DOBŘE PROMYŠLENÝ MARKETINGOVÝ TAH. TÉMĚŘ TŘISTA MILIONŮ SHLÉDNUTÍ NA YOUTUBE ZA DVA MĚSÍCE, AŤ CHCEME NEBO NE, NA NAHOTĚ NÁS VŠECHNY ODJAKŽIVA NĚCO PŘITAHUJE A POKUD TO NEPOHORŠUJE, PROČ TO NEPŘIJMOUT. VĚDĚLA TO UŽ MADONNA, MILEY NÁS POSUNULA ZASE O KOUSEK DÁL. A NAVÍC PÁNOVÉ, NENÍ NA CO SE KOUKAT? MYSLÍM, ŽE JE A OSOBNĚ JSEM RÁD, ŽE HANNAH MONTANA JE PRYČ A ZBYLA TU JEN MILEY :-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • S nápadem na vizuální stránku klipa přišla sama Miley Cyrus. (Patw)
  • Videoklip existuje ve třech verzích. První verze obsahuje mimo jiné i záběry nahé Miley na demoliční kouli. Druhá verze, director's cut, je pouze jeden záběr na tvář zpívající Miley a třetí verze, která je určená pro televize, místo záběrů nahé Miley používá smyčku scén běžící dokola. (Patw)

Reklama

Reklama