Reklama

Reklama

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (241)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jesse Eisenberg už dávno není tím roztomilým Zuckerbegrem, zato Kristen Stewart je pořád stejně divná jako ve Stmívání (pořád neumí zavřít pusu, pořád má divný pohledy a pořád se neumí učesat normálně). Přiznávám, že jsem z týhle komedie (ehm) trochu rozpačitá. Kdyby ústřední duo hráli neznámí herci, bylo by mi to asi milejší. Takhle se bohužel nemůžu od těch dvou odpoutat a srážím tuhle naprosto průměrnou americkou komedii (ehm vyhulenou) do dvouhvězdičkovýho pekla, protože mě nebaví, jak tvůrci všechno vsadili na dvě hvězdná jména a zbytek dovycpali vatou. Ano, nápad s tajným tajným (!) agentem je naprosto supr, ale já se u American Ultra nudila jako už dlouho ne. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taka nesuroda variacia na Bourna s nerdom v hlavnej ulohe. Do urcitej miery to pripomina Vaughnove pecky Kick-Ass a Kingsman, ale ani zdaleka tento mismaš zanrov nefunguje tak dobre ako u Vaughna. Eisenberg je uveritelny ako nerdovsky chudak ale akonahle sa z neho stane vrazdiaci agent, tak som mu to neveril ani na sekundu. Dalsim castingovym omylom je Kristen Stewart so svojim klasickym trpiacim vyrazom. Nesympatickejsiu ustrednu dvojku som uz davno nevidel. Dokonca aj inokedy neskutocne charizmaticky Walton Goggins tu pôsobi ako trapny zabijak s tym otravnym smiechom. Cely cas som belancoval medzi 2 a 3 hviezdickami. Tretiu davam za to, ze sa mi namet pacil a v schopnejsich rukach z toho mohla byt pecka. A hlavne musim ocenit akcne sceny. Nie su sice dychvyrazajuce, ale su v R-kovom ratingu a bez zbesileho strihu, takze prehladnost je na jednotku. To je v sucasnosti dost vzacnost. 5/10. ()

Reklama

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Bez urážky, ale toto bola nehorázna chujovina! Sledovať dvoch feťákov, a tajného agenta, ktorý bojuje proti všetkému a všetkým. No ďakujem pekne, toto naozaj nie je môj šálok kávy. Nechápem také plytvanie Jesseho a Kristen na takéto absurdné a trápne akčné filmy. Odpad som už dlho nedal, ale tu sa inak proste nedá... ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Nevěrohodné nudné a pitomé... horší než akční výplach ze 70 let.... granát s vlastním odpočtem? Hádám... zase český dabing? Na to jaký byl nadupaný trailer" scéna s panvičkou je jediné ultra troff čeho se ve filmu dočkáte, ano skutečně... Velké zklamání. 41% Film co stál 12mega? Nestál ani za 5.. Projekt X je hodně špatný příklad proč to tomu debilovy dali... Ani videoklip bych si od něj nenechal natočit... Další ukázkově nevyužitej a promarněnej potencionál... Aby jste se u akčního výplachu nudily. Tak to bude asi něco ULTRA ŠPATNĚ! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROGRESIVNÍ VOZE, POSLOUCHEJ. MANDELBROTOVA MNOŽINA V POHYBU. ECHO SBOR BYL NARUŠEN, MÍČ LETÍ DO POLE…“ /// Eisenberg a Stewart tvořej fakt dokonale zhulenej pár. Mě sere, že to zbytečně natahujou a vysvětlujou, místo aby akčně hřměli. Protože ta krev tomu sluší! Takovej zbytečnej film, kterej krom toho, že dal vydělat hollywoodský mládeži, nemá co říct. Mně. Ale třeba budou mít puberťáci jinej názor. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Baví mě, když si drsňák vyřizuje účty v obchoďáku. 2.) Je mi patnáct. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans a jeho okolí po dobu 43 dní. (Ajjinka)
  • Aby sa Jesse Eisenberg lepšie pripravil na svoju rolu, žil nejakú dobu so svojím bratrancom, Andrewom Eisenbergom, ktorý ho naučil ako drogovo závislí ľudia rozprávajú a pohybujú sa. Podľa Jesseho by bez pomoci svojho bratranca rolu Mika nezvládol. (Da_reba)
  • John Leguizamo (Rose) se při natáčení týden nemyl. Jeho postava chodí neustále bez trička a trup má celý potetovaný. Vytváření všech jeho tetování zabralo čtyři hodiny, pokud se však nemyl a nepotil, tetování vydrželo déle - a on tak nemusel každý den trávit 4 hodiny v maskérně. (Ajjinka)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama