Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (914)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem této ztřeštěné komedii přišel na chuť, ale její druhá půlka mě již dostatečně bavila, tudíž nemám problém dát 4*. Jen se mi nabízí menší úvahová otázka - je vhodné točit takto posměšný snímek o dosud žijícím státníkovi, byť je to sebevětší blázen a diktátor? Nebylo by vhodnější se uchýlit ke stylu Chaplinova Diktátora, kde každý pozná, o jaké postavy jde, avšak nejsou jmenovány pravými jmény? ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi do filmu nechtělo kvůli tomu, že byl kolem něho kvůli obrovské kontroverzi (lidi v USA se fakt báli, aby to nevyprovokovalo válečný konflikt se Severní Koreou) velký hype následovaný chladnými reakcemi kritiků a diváků. Jsem rád, že jsem si film nechal uležet, protože teď jsem si ho teď v klidu zatraceně užil. Humor ve filmu je totálně puberťácký, ale zároveň kvalitní (ano, není to žádný oxymóron, každá kvalitní komedie nemusí mít nutně "inteligentní humor"). Hlavní dvojka je fakt sympatická a je fajn vidět Setha Rogena pro změnu jako toho chytřejšího. Hodně mile mě překvapil příběh, který není zdaleka tak předvídatelný, jak jsem si kdysi podle traileru myslel. Interview je velice dobře napsaný a promyšlený, což obzvlášť u takhle kontroverzního a odvážného tématu potěší. Výborná komedie. (8/10) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Tu kozu taky. Slyšíš? Tu kozu taky!“ Máte vulgárne komédie, ktoré nie sú vtipné. A potom máte Interview. Občas šokovane vyvaľujete oči a vravíte si, čo to ku... Ale popritom sa bavíte, lebo tie vtipy sú fakt dobré. Úžasne oplzlý film. James Franco je odzbrojujúci, nákazlivý a neodolateľne rozkošný a so Sethom Rogenom tvorí skvelý pár dobrých priateľov, ktorí si hovoria veci na rovinu, držia pri sebe a ak sa aj pohádajú, je len otázkou času, kedy sa znova dajú dokopy. Je tam plno scén, ktoré si koledujú o zapísanie niekam (strkanie miniraketky, všetko so šteniatkom, Joseph Gordon-Levitt). Možno by som to skrátil o 10 – 15 minút a nesedeli mi nejaké detaily (tým, že jeden samolepiaci štítok padol tam, kam padol, mali logicky otráviť vodné zdroje, nie? A prečo sa Aarona nikto nepýtal, čo vlastne robil v noci vonku?). Ale inak spokojnosť. A je to fakt dobre natočené (absolútne filmársky sebavedomé scény, soundtrack, kamera, efekty). „To neproplaveš, Dejve. Je to moře.“ ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se obstojně, ale This Is the End bylo řádově lepší. Rogenův humor rozhodně není z nejnáročnějších, ale ty dialogové výměny a fekální frky v jeho komediích bývají chytře vymyšleny tak, aby byly opravdu velmi vtipné a co nejúčinnější. Občas je to tak i zde, ale několikrát se mi zdálo, jako kdyby se tu jelo improvizačně na první dobrou. Což je jen dojem, kterým na mě kvalita zdejšího humoru působila, nikoli tvrzení, které bych mohl něčím podložit. A problém jsem měl s postavou Jamese Franca, která se místy chová až příliš full-retarded na to, že úplně full-retarded evidentně není. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

"What is that? - The strongest ecstasy I've ever done in my life!" No, ne tak zcela, u Apokalypsy v Hollywoodu jsem byl v kolenách neustále, ale co si budu jinak nalhávat, tohle je i tak spolu s 22 Jump Street největší výsměch roku. Komu sedí Rogenův homur, bude spokojený, komu ne, "whoever that is, tell them to fuck off, because I don't know who I fucked last night, but I got some stink diiiiick!!!" 85% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Logo spoločnosti Columbia Pictures, ktoré sa objaví na začiatku filmu, používala táto spoločnosť v 60. rokoch minulého storočia. (m.a.t.o.)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama