Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme opäť jeden film z toho dokonalého sveta, kde stačí ísť na jedno rande a sex je istý, kde sa o ničom inom, ako o sexe nerozpráva a kde aj podpis dôležitého kontraktu musí sprevádzať pokec o....sexe. Môžete namietnuť, že veď také sú aj z tej najlepšej éryAllenove filmy, lenže tie majú v sebe istú nadsázku, ktorú cítite už pri pohľade na nedokonalého Woodyho a pri vypointovaných dialógoch. Sleepeing.... sa snaží tváriť ako veľmi indie vzťahová pohodovka, lenže nakoniec je iba vykonštruovaným kalkulom. Oceňujem, že Sudekis a Brie nie sú typickí krásavci a že vyzerajú ako každý druhý na ulici, ale svojimi rečami túto autentickosť nepotvrdzujú. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Tak děsivě nevýrazná rom-kom, která se jenom zařazuje do dnes populárního trendu "mluvíme hodně o sexu, hahaha..." Kamarád taky rád, Hlavně nezávadně, Láska a jiné nezávislosti - už jenom ty české názvy řvou "jsem šedý průměr" do světa. I když musím uznat, že zdejší chemie hlavních přestavitelů je výborná a jejich komediální školy (SNL, resp. Community) si je mohou hrdě připsat na seznam úspěšných absolventů. Škoda, že postavy jsou naprostí vztahoví psychopati. Pokud hledáte nedávný film v tomto subžánru, odkáži vás na Two Nights Stand, který dokázal nudnou premisu utáhnout výběrem skvělých herců. 60 % Osobní poznámka: Amanda Peet stárne do krásy. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Vo svete nevtipných komédií, ktoré posledné roky z Hollywoodu prichádzajú je super, keď sa na scéne konečne objaví fílm, ktorý je skutočne vtipný a má zapamätateľné scénky a vtipy. Ako som kedysi kdesi hovoril, ono nie je problém, že sa posledné roky používa len sexuálny humor. Problém je ten, že ho vo filme nikto nevie správne využiť a jediné čo robia je to, že tápajú v scénkach, ktorými nás znechucujú. "Sleeping With Other People" ale naopak funguje. A funguje preto, lebo vie ako správne tento humor využiť a snaží sa ho inovovať. Nezaobíde sa to bez nejakých tých klišé, ale určite môžem povedať, že som rád, že som sa konečne pri komédii smial namiesto toho, aby som znechutene alebo zdesene pozeral na obrazovku, neveriaci svojim očiam čo sa deje. Komédia, ktorú úprimne odporúčam vidieť. A musím priznať, že Jason Sudeikis a Alison Brie majú medzi sebou reálnu chémiu a funguje to. Hodnotenie: B+ ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie. Fakt jsem nečekal, že se mi tento film bude líbit, tak moc. Film bych popsal, jako něco na způsob Láska a jiné závislosti, Kamarád taky rád a Bláznivá, zatracená láska. Režisérku Leslye Headland neznám, ale má moje velké uznání za to, jak tenhle film napsala a hlavně zrežírovala. Co si budeme povídat, filmů na tohle téma vzniklo spoustu, ale jen o pár z nich můžete říci, že je rádi uvidíte znovu, že vás dokážou upřímně rozesmát a dojmout, i přestože víte jak asi skončí. Největší trefou filmu je obsazení, bez kterého by mě film bavil o dost méně. Jason Sudeikis je sympaťák už od pohledu a tady si svojí postavu užívá jak to jen jde. Od hlášek, přes peprné dialogy k dojemným rozhovorům. Alison Brie neskutečně žeru od té doby co jsem jí poprvé viděl v Community a za tu dobu se to vůbec nezměnilo, ba naopak. Líbilo se mi jakým způsobem se její postava chová, že je sympatická, spoustu věcí moc prožívá, dokáže být správně roztomilá a neskutečně sexy a vzápětí vás dožene k slzám. Adam Scott(PaR) má tady divný úchylácký knírek a byl pro mě dost nevýrazný a nudný(účel). Amanda Peet má méně prostoru, ale dokáže ho perfektně využít. Jason Mantzoukas a Andrea Savage jsou velmi dobrý přihrávači a mají dost dobré dialogy a kolikrát si ukradnou scénu pro sebe. Nejvíce mě Milenci těch druhých bavili, když postavy chodily a povídaly si mezi sebou. Šly nakupovat, na jídlo, rozebíraly předešlé vztahy, nebo si jen sedly a koukaly na Misery nechce zemřít. Fakt je ten, že jsem si je oblíbil hned na začátku, a bavil jsem se s nimi, jako když Jake vysvětluje Lainey jak má správně masturbovat, nebo když jdou sjetý na dětskou oslavu a Lainey to tam rozjede či když jsi posílají zprávy. Je to fajn a hlavně je to přirozeně uvěřitelný. Jediný můj nedostatek je v tom, že jsem čekal jiné zakončení, které by film povýšilo na něco mnohem víc(Prime). Bylo by to nečekané a hlavně k předchozímu ději by to pasovalo lépe. Milenci těch druhých je špičková komedie, která se tváří dosti přisprostle, ale jakmile jí poznáte zblízka tak pochopíte, že v sobě má mnohem více, než se na první pohled zdálo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tyhle komediální vztahovky odehrávající se v prostředí New Yorku fakt můžu. Jason Sudeikis si mou oblibou už dávno vybojoval, za to Alison Brie se mi líbí víc a víc. Je to hodně ukecané, dost vtipné, ke konci i trochu dojemné. Ale je to i 100% dějová šablona, takže kdo chce vidět něco originálního, tady asi moc nepochodí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)

Reklama

Reklama