Reklama

Reklama

Comet

Trailer 1

Obsahy(1)

Narazili na seba počas noci, kedy padali meteory. Vlastne, keď sa to tak vezme, ona mu zachránila život. Odvtedy z nej Dell (Justin Long) nemohol spustiť oči. Jeho nevyberané spôsoby ho takmer vždy dostali do problémov a nebude tomu inak ani tejto noci myriád padajúcich hviezd a jej bezchybnej božskej dokonalosti. Kimberly (Emmy Rossum) verí na lásku, na rozdiel od cynického Della, ktorý vie, že nie je skutočná. Uzavrú však spolu dohodu, že to spolu skúsia, čím sa začína príbeh vývoja ich šesťročného vzťahu tou najbizarnejšou cestou, predstavujúcou akoby sériu snov namaľovaných na plátno obrazu... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

kareen 

všechny recenze uživatele

Nějak se nemohu ubránit myšlence, že by byl film o moc lepší, kdyby byl o něco méně ukecaný. Ta přemíra, většinou utrápených, dialogů mi poněkud kazila dojem z jinak celkem atmosférické pocitovky. S Justinem Longem nemám žádný problém, ale byla to právě jeho postava, která mi svými přechytralými průpovídkami postupně lezla čím dál víc na nervy. Naopak při mlčenlivé scéně v pařížském pokoji, když se odhodlává k požádání o ruku a je od Kimberly nevědomky odbyt, je v jeho pohledu tolik zraněné nejistoty, že mi byl najednou o moc bližší. A tak to bylo vlastně se vším. Občas jsem se pousmála při vtipné poznámce, jindy jsem si u nějaké hezké scény pomyslela, že na tom něco je, ale že bych byla z celého snímku nějak u vytržení, na to bych potřebovala nějaký zajímavější příběh a to nevytrhnou ani ty, dnes už v romantickém žánru nikterak originální, paralelní reality. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Je tam něco z filmů Věčný svit neposkvrněné mysli a 500 dní se Summer, a snad i Annie Hallová, ale přitom si to jde svou cestou, a film je to v mnohém ohledu originální a filmařsky invenční i zajímavý. Několik lidí zde před mnou zmínilo averzi k herci Justinu Longovi - i já jsem s ním dost bojoval, herecky je sice velmi přesvědčivý, ale dívat se na tu jeho křivou hubu je dost utrpení (ze stejného důvodu nemůžu vystát Bena Stillera, o němž platí totéž v bleděmodrém). Emmy Rossum naštěstí mnohé zachraňuje, v mnoha scénách je skutečně okouzlující, a její herectví mě baví (přijde mi mimochodem zajímavé, jakou ženou mnoha tváří se v tomto filmu ukáže být - jeden by nevěřil, jak výrazně lze změnit image s pomocí brýlí a různých účesů a outfitů - i proto s ní Justin Long tak bolestně kontrastuje, protože s výjimkou trochu jiného střihu vlasů je v celém filmu vizuálně zoufale stejný; a proč to nepřiznat, samozřejmě bych rád na jeho místě viděl sebe, haha). Se samotnou ukecaností filmu ani nápadem celý ho postavit na dvou postavách problém nemám, dialogy jsou podle mě napsané velmi dobře a často jsem se díky nim dobře bavil. Horší je, že mě celý film dost minul emočně - asi jsem už otupělý, ale celé mi to bylo dost lhostejné, v horším případě jsem film shledal až zoufale fádní (je otázka, jestli jde o vztazích říct ještě něco nového a jestli mě to samotné téma už neomrzelo - a to jsem ho kdysi tak miloval!). Díky dobrým hercům, kvalitnímu scénáři a nádherné kameře ale za sebe nakonec nemám problém dát filmu 4 hvězdy - pokud máte tento typ filmů v oblibě, pak si asi přijdete na své - některé scény zde člověka dokáží okouzlit natolik, že si dokážu představit, že v jiném paralelním vesmíru bych se dokázal do tohoto filmu zamilovat. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mal som z toho rovnake rozpacite pocity ako z filmu 500 dní so Summer. Sympaticky hrdina vs. otravna hrdinka. Ale Emmy Rossum bola predsa len znesitelnejsia ako extremne nesympaticka Zooey Deschanel. No a ten styl, kedy film neustale skace v deji dopredu a dozadu mi tiez nikdy nevyhovoval. Pre mna film na jedno pozretie, ale komu sadlo 500 dní so Summer, tak bude urcite nadseny aj z tohto filmu. 5/10. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

"Hell is other people." ...povedal Sartre, pretože ak ste sám a cítite sa byť osamelý, ste v zlej spoločnosti. Využiť každú príležitosť, i tú najnevhodnejšiu. Ísť šťastiu naproti, nie stalkovať a hrať to na náhodné stretnutie. Hodinu a pol trvajúca paralýza okúzlenia. Hipsterské čaro kamery a obrazu, romantika a humor s realitou pominuteľnosti. Pretože nič netrvá večne. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kim, Delle, sorry, ale jděte oba do pr*ele!! Tenhle film není o životě, ani ze života. Když Woody Allen plácá o vztazích, buď sám, nebo prostřednictvím svých herců, a z myšlenky A se dostává až k názoru L, má to své kouzlo, má to svou pointu. Přechytralí, zadumaní a nevyzpytatelní filosofové v bizarním vztahu, kteří mezi sebou nevedou snad jediný „normální“ dialog, se nám představují v několika časových úsecích, melou a melou. A ano, je fajn si tu a tam pustit něco z opozice vůči popcornovému mainstreamu s hrdiny, kteří vždycky najdou v kapse nějakou chytrou poznámku, jenže tohle není ten případ. A Emmy Rossum byla před deseti lety pěkná baba – tady tak nějak není. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama