Reklama

Reklama

Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu

  • Česko Snoopy a Charlie Brown ve filmu (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. A nyní se Charlie, nejméně pravděpodobný hrdina, vydává na velice nebezpečnou výpravu, zatímco jeho psí kamarád Snoopy se utkává se svým největším nepřítelem, Rudým baronem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (75)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Nejmilejší film, co jsem letos viděl. Úsměv od ucha k uchu jsem si nedokázal odpustit od začátku do konce. Animace je skvělá. Stylizovaná, aby vypadala tradičně. Dialogy jsou chytré a zábavné. Charlie Brown je chudáček, se kterým se osud nemazlí. Lucy je svojí nepříjemností příjemná změna od vždy-pozitivních hlavních postav, a její vždy přítomné "Blockhead!" je prostě skvělé. Peprmintová Patty, Sally, Pigpen, Linus a všichni ostatní jsou prostě úžasní. Ale stejně tomuto filmu budou všichni říkat "Snoopy ve filmu", takže za jeho hlavní hvězdu by se dal Snoopy jednoduše považovat. Snoopy je vedlejší postava a nejvíc se ho můžeme nabažit v sub-plotu o Rudém baronovi. A je samozřejmě skvělí, jako obvykle. Woodstock ho skvěle doplňuje. Velká škoda, že jsem na tom nebyl v kině a už se těším, až to uvidím znovu ;-) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tento film by mal mať asi dve hodnotenia. Pretože si myslím, že ľudia, ktorí vôbec nepoznajú "Peanuts" tak im to môže prísť ako film pre deti, ktorí ale dospelým neponúkne moc. Naopak si myslím, že toto si obľúbia dospelí, ktorí postavičky veľmi dobre poznajú a sú im blízke. Ja medzi nich rozhodne patrím a s filmom som bol spokojný. Osobne by som povedal, že príbeh Snoopyho je zaujímavejší a aj zábavnejší, tak sledovať trápenia Charlieho Browna sú stále zábavné a človek si film príjemne užije. Negatívum je však to, že veľmi rýchlo som začal na film zabúdať a uvedomil som si, že málo scénok z filmu mi utkvelo v pamäti. A to by sa rozhodne niečo malo na mňa nalepiť. Čo však musím vysoko vyzdvihnúť, tak to sú animácie, ktoré sú absolútne fantastické. Stačí sa na to pozrieť a človek vidí, ako veľmi dobre zachytili to, čo chceli reprezentovať. A vyzerá to skvele. Rozhodne asi najlepšie animácie za celý rok. Je len škoda, že príbeh nepatrí medzi tie zaujímavejšie elementy. Ale som rád, že som si sledovanie filmu užil a že som sa aj pri ňom zasmial. Ale neviem, či by som si to niekedy pozrel znovu. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mám primeraný prehľad o fenoméne okolo party Charlieho Browna, no nezaznamenal som, že by ich príbehy boli tak turbulentné a plné divokých gagov. Skôr išlo o melancholický pohľad na detské časy. Doba sa ale zmenila a dnešná mladá ( a malá ) divácka obec by proste neprijala niečo, kde sa každú sekundu niečo kineticky besne nepohybuje. Prispôsobili sa tomu aj THE PEANUTS, pričom neurobili vôbec zle. Nový obal im pristane, je to dravé, energické a spomínané vizuálne gagy sú pomerne originálne. Pre malých a rozhodne aj pre veľkých divákov. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Luxusná záležitosť pre najmenších v čarokrásnej opojnej atmosfére so štipkou záverečného dojatia. Pri dospelých vyťažia viac iné animované skvosty. Snoopy a spol. po cca pol hodinke už neprekvapia a idú si konštantne do cieľa ako dohárajúce srdce na prístrojoch. V žiadnom prípade neurazia či nesklamú, ale rýchlo vystrieľajú náboje z bonboniéry Forresta Gumpa. Viac koruniek z rozpočtu asi zhltol marketing ako sivá hmota scenáristov. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechová animovaná podívaná. Moje první filmové setkání s Charlie Brownem a jeho věrným psím kamarádem Snoopym, jenž dopadlo víc než zdařile. Docela mě překvapil. I když je snímek určen především menšímu divákovi, tak si u něj velmi dobře pobaví a odpočine i dospělé publikum. Sází na prostý příběh a jednoduchý humor s roztomilými postavičkami, které musejí zaručeně potěšit a rozveselit. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (8)

  • Když jde Linus k tabuli losovat, jsou v záběru na třídu za ním obsazeny všechny lavice. Jedna z nich by však být měla volná, jinak by Linus neměl kde sedět. (hansel97)
  • Poté, co se Charlie Brown stane populárním se děti perou o jeho pozornost. Shermy ho chytne za ruku a vykřikne: "Já ho viděl první!" Jedná se o odkaz na první číslo komiksu "Peanuts", kde je Shermy opravdu první postavou, která kdy Charlieho Browna potkala. (hansel97)
  • Film měl premiéru 6. listopadu 2015, tedy přibližně na 65. výročí debutu původních komiksových stripů a 50. výročí původního televizního seriálu. (Kmotr76)

Související novinky

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

Reklama

Reklama