Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

emma53 

všechny recenze uživatele

Jeden neuvěřitelný den nebo spíš noc, ale proč ne, jednou za čas nějaký podobný zázrak nezažít? Jako třeba v tomhle příběhu, který mě vtáhnul svou přirozeností a sympatickou dvojkou Brooke a Jacka. Někdy je fajn vypovídat se ze všech těch trápení na dušičce někomu úplně cizímu a ono to bude možná tak jako tady, fungovat jako hojivý balzám, který tolikrát potřebujeme. Chris netlačil na pilu a přece se mně tahle konverzační lahůdka dotkla na tom pravém místě, díky. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Romance jedné noci, to je základním motivem Noci v New Yorku. To v čem však uspěl film Před Úsvitem, v tom naopak vcelku propadá právě Noc v New Yorku. Nedaří se navodit pocitu osodu, jež by měl ústřední dvojici provázet. Film táhne především charisma Chrise Evanse, který si film i natočil. No nevedl si úplně špatně, ale nezapomenutelně taktéž ne. Ruční kamera, kouzlo New Yorku (byť i jeho by se dalo využít lépe) a charisma herců. To jsou hlavními taháky filmu. Příběh už je bohužel nijaký. A byť postupně rozvíjíme minulost dvojice, očekávání se nedaří naplnit. Dialogy taktéž ničím výrazně neoslňují a ve výsledku se proto jedná o veskrze průměrný film. I když je to škoda, potenciál tu byl. 5/10. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Není to sice nezávislá hračička Richard Linklater, ale místy se mu to lehce přibližuje. I když k pořádnému prožitku mi toho nakonec chybělo docela dost (víc emocí, víc kompaktnosti, méně hluchých míst, prosím). Těšilo mě, že se tolik netlačilo na pilu, jak bych čekal. Dialogy jsou vedené tak, aby se průběžně přihazovaly informace, které potřebujeme vědět, abychom se dozvídaly názory těch dvou na lásku, na vztahy, na ženy, na muže... Občas něco nabobtná a vyletí ven, vesměs je to ale sympatická konverzační záležitost, u které nás bude lehce dráždit otázka, co se asi mohlo stát po závěrečných titulcích. Chris Evans jako režisér mile překvapil aneb výsledek je tu nakonec pro všechny, kteří prožili nejednu probdělou noc – nikoli v alkoholovém oparu. Ale pěkně postaru. Silné tři, slabší čtyři, vyberte si!! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jaké to milé překvapení! Chrisovi se tenhle prostý, přesto téměř dokonalý film povedl hned dvakrát. Jako režisér ho podle mě zvládl perfektně. A jako herec mě překvapil. Přesně v takovýchhle rolích bych ho ráda vídala do budoucna. Takhle přirozeného, usměvavého a zamilovaného. Alice Eve mu byla taky božsky kouzelnou partnerkou. A to nemluvím o tom, jak to mezi nimi jiskřilo. Po zhlédnutí mám pětihvězdičkové pocity, takže prostě nemůžu jinak... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Knoflíkář Ben měl pravdu, náš život definují příležitosti, včetně těch, které propásneme.. Jsem rád, že Chris Evans může být za hrdinu i bez víka od popelnice, ale i přes imponující obyčejnost, náladovou hudbu a některé milé momenty (telefonáty do minulosti) jsem měl ze začátku pocit, jako by se někdo snažil zastrčit krychli do trojúhelníkového otvoru (znáte ty hračky pro batolata) a ta mírná pachuť se mě držela až do konce.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení filmu trvalo 19 dní, snímek byl filmován na ruční kamery v ulicích zimního New Yorku. (VERA)
  • Premiéra proběhla v pátek 12. září 2014 jako součást Mezinárodního filmového festivalu v Torontu 2014. Oficiálním sponzorem akce se stala značka prestižních šperků Pandora. (Zdroj: Evanschris.blog.cz)

Reklama

Reklama