Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O zdraví a o léčbě nemocí v inspirativní talk show MUDr. Kateřiny Cajthamlové. Co všechno chcete vědět o svém zdraví? Jak poznat varovné příznaky vážných nemocí, a co s tím dělat? Jak se udržet v takové kondici, abychom lékaře pokud možno ani nepotřebovali? Osobní příběhy pacientů, rady lékařů i tipy a zajímavosti o lidském těle představí MUDr. Kateřina Cajthamlová.
"Velmi příjemně mě překvapilo, že pacienti, kteří se do našeho pořadu přihlásili se svými diagnózami, mluvili o svém zdravotním stavu velmi otevřeně, upřímně a často i optimisticky, čímž dávají neuvěřitelnou inspiraci i ostatním k tomu, aby svůj zdravotní stav zvládli. Z toho jsem měla nesmírnou radost," říká průvodkyně pořadem Kateřina Cajthamlová a dodává: „Pořad má několik částí. Není pouze o školometských informacích, budou tam i zábavné kvízy a soutěže, ve kterých budou moci účastníci něco vyhrát. Obsahovat bude i praktické ukázky, kdy se třeba projdeme tlustým střevem, na modelu si vysvětlíme, jak vzniká rýma, plynatost, nebo nadýmání." (Česká televize)

(více)

Recenze (38)

ppospisil 

všechny recenze uživatele

MUDrlantku Cajthamlovou po pár interview s ní moc neobdivuji,ale přesto v oboru uznávám.Co se však týká tohoto pořadu,projevuje se i její osobní stránka a tam to začíná kulhat na obě nohy.Její vystupování a mluva ve stylu paní Jílkové je naopak někdy až komická.Dle mě, je to jeden z nejhorších "projektů" ČT posledních let,koncepce pořadu dělaná pro zoufalé občany s IQ menším než 80,či negramoty který si několik let neuměli zajít k lepšímu doktorovi je velmi zoufalá a scéna ještě víc! Pokud někdo z Vás vydržel koukat na více jak dva díly,tak smekám svůj klobouk až ke kotníkům. 20% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Sice se při tom člověk dozví spoustu zajímavého, ale ta forma je skutečně děsná. Cajthamlová působí jako nějaká úča, které chybí už jen bílý plášť s křídami v kapse a ukazovátko... Je afektovaná a i když se snaží vystupovat podobně razantně jako v pořadech kde tlouštíkům před kamerou vyplachovala střeva a do ubrusu jim balila chipsy polité kolou a rozmatlaným čtrůdlem s bůčkem na vrch - tedy vším co nešťastníci za týden spořádali, nepůsobí tu před masou lidu již tak suverénně. Navíc je celkem prostorově výraznější, takže jako moderátorka hovořící cosi o zdravé výživě tlouštíkovi po deseti infarktech není moc věrohodná. Rozhodně by to chtělo lepší - zábavnější koncept, vtipnější pojetí a hlavně jiného moderatizátora :-). Dva bajpásy. * * ()

Reklama

Johny303 

všechny recenze uživatele

Chcete zůstat zdraví? Začněte tím, že budete přepínat tento pořad... Je to nuda a celý mi to připadalo jen jako taková tuctová hitparáda všech možných i nemožných nemocí, hypochondrů, tlustých lidí atd. Nepřišlo mi to jako příliš užitečný pořad, spíše se v něm moralizuje, než radí. Ale nějaké hvězdy tomu dát musím, protože je pořád lepší čumět na tohle a sem tam se možná i něco dozvědět, než čumět na nějaký dementní seriály. ()

nikinikiniki 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a poučný pořad. Konečně něco takového do přeplněné televize kýčovitých seriálů anebo pořadů, kde se rozplývají nad postiženými lidmi/dětmi. Jasně, něco se od MUDr. Cajthamlové musí brát s rezervou a nežrat všechna slova, co řekne, ale suma sumárum je to fajn pořad, který si zaslouží dobré hodnocení ;) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Otázka: Paní doktorko, již pátým dnem mám ovulaci, je to normální, chlapa nemám, pomůže Savo? Odpověď: Je to naprosto normální, Savo užívejte jen na kávovou lžičku. Otázka: Paní doktorko, hodně sladím, sladím tolik, že v supermarketech do 10 km od mého bydliště nemají cukr, všechno jsem skoupil já. Hrozí mně diabetes? Odpověď: Když nebudete jíst sladké a stravu vyvážíte ovocem a zeleninou, tak určitě ne. Otázka: Paní doktorko, mám akné, co mně pomůže? Odpověď: Zkuste dělenou stravu a pak se s námi ve studiu podělte, jak to zabralo. Snesu hodně, ale tenhle přístup nikam nevede. Pořad na odstřel. 0/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Denně byly nafilmovány dva díly. (M.B)
  • První díly pořadu se natáčely už v listopadu 2013, ale na obrazovky se dostaly až v únoru 2015. (Paradax)
  • Některá lékařská odborná vysvětlení byla až příliš dlouhá, a tak byla pro potřeby pořadu zkracovány. (M.B)

Reklama

Reklama