Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (185)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabšia epizóda ale ono ani herná DLC predloha nie je práve najlepšia a nebyť tam pasáže kde Ellie hľadá liek a snaží sa pobiť pár zombošov a lovcov, tak je to dosť nuda. Toto bolo rozhodne fajn a záverečná kontaktná bitka so stalkerom bola cool, teším sa na ďalší part kde dôjde najväčší modafaka celej hry Dávid. ()

FaithZombie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát celkem zklamání. Sledovat dvě teenagerky, jak objevují krásy dávno ztraceného světa je sice nejdřív zábava, ale omrzí se to. Chápu, že se milují a jsem za ně ráda, ale celé to blbnutí okolo mohlo být kratší. Závěr byl ovšem hodně silný, i když ve výsledku jsme se v ději celkově neposunuli téměř nikam. ()

Reklama

Mafiapau odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby neměli předlohu hry, tak tam příběh ani neni, jenom bílý jsou špatný, černý jsou lepší a musej bělochum radit, to je jediný co by byl příběh.. tohle už je po třetí v seriálu, kde je stejná šablona: "negr se objeví, dá bílejm bílou vinu a dokáže že je nad nima, negr umře, diváci brečí (až na to že vůbec, pro mě jsou to opice ve výběhu) pak dáme tu episodku s těma hnusnýma bílýma aby lidi mohli říct že se to drží předlohy". fak dem.. ()

HydraCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov. I to blbý DLCčko se jim povedlo. Krásnej odhlečenější díl o jedné divuplné noci v obchoďáku zakončen tragickým koncem. Ellie a Riley – ten jejich vztah, ta přirozenost, uvěřitelnost, omg. Ale abych jen nebásnil, silně chápu proč lidem vadí tempo seriálu, a ten skromný výskyt infikovaných mě už taky začíná frustrovat. Ale co na tom, já to žeru. Live, Laugh, Love, Last of Us. <3 ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To snad ne… už po třech minutách mě epizoda vyděsila: to jako bude celá jeden velký  flashback o jogurtu? A ONO FAKT JO! Naprostý vrchol zbytečnosti a čirá esence nudy. Bezkonkurenčně nejhorší a nejotravnější epizoda seriálu. LIVINGDEAD - podepisuji v plném rozsahu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Na jednom mieste v nákupnom centre sa zobrazí plagát na fiktívny film "Úsvit vlka 2". Presne tento plagát je vidieť nielen v hre, z ktorej je seriál adaptovaný, ale na samotný film sa priamo odvolávajú aj Joel (Pascal) a Ellie (Ramsey) v rozhovore. (molcan2)
  • Na začátku epizody hraje píseň „All or None“ od Pearl Jam, během jízdy po eskalátoru hraje „Take On Me“ od a-ha a při tančení v maskách v obchoďáku „I Got You Babe“ od Etty James. (Duoscop)

Reklama

Reklama