Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Hodně podhodnocený film, současnou českou televizní tvorbu nesleduji, ale kdyby takto vypadala alespoň každá desátá ze současných komedií, co se běžně dostávají do kina, tak bych řekl, že to s tou českou kinematografií není zas tak špatné. Pro mě osobně velké překvapení a skvělá parodická jízda na hokejisty a jejich manželky, kterou když budete brát s nadhledem, tak jí odpustíte i tu její romantickou kýčovitost. Moje hodnocení 70%. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka o krásné a rádoby chytré modelce, která v rozporu s dnešní realitou opustila bohatého a slavného manžela, kterého Mádl, jak ho nemám ráda, zvládl herecky docela dobře, a dala přednost vzdělanému plešatému nýmandovi Jastrabanovi. Neuvěřitelné! Proč pro větší věrohodnost neobsadili Trojana? Kuchařová sice o co líp vypadala, o to hůř hrála, ale oproti mému očekávání se zhostila role vcelku slušně. Pokud to zahrála špatně, tak proto, že sama cítila tu faleš a že to ve skutečnosti tak nefunguje. Na jejím chladném, nuceně milostném vztahu k Jastrabanovi to bylo znát. Ten konec byl očekávaný, kýčovitý a ryze americký. Jako oddechová parodie – proč ne? ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Trochu přestávám rozumět zdejšímu hodnocení - opravdu jsme viděli stejný film? Často mám až pocit, jako by tu byla skupina škodičů, která se automaticky jakékoliv tvůrčí snahy pocházející z ČT snaží potopit...nehledě že je hodnotí dávno před záverečnými titulky... Pro mě asi největší překvapení letošního vánočního programu - vtipná komedie s celkem originální zápletkou, naprosto profesionálně natočená a s herecky(!!!) excelující Taťánou Kuchařovou... Televizní film, který v lecčem předčí nejednu komedii určenou pro kina a ve svém romanticko-komediálním směru možná to nejlepší co u nás v posledních letech vzniklo! ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem přemýšlel, proč je to romantická komedie, a zjistil jsem to: romantická kvůli představě, že hokejisté jsou osobnostně hokejistou ztvárněným Mádlem, a komedie, protože do hlavní role byla obsazena Kuchařová (je mi jí líto, jí nikdo upřímně nikdo neřekne, že herecký talent nemá, proč se nedrží vystudovaného oboru?). Jinak film je dalším důvodem, proč měním názor na to, má-li existovat veřejnoprávní televize placená z našich daní a konc. poplatků. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Ze všech těch vánočních pohádek je nakonec Správnej dres ta nejlepší, co ČT letos uvedla. Při vší úctě ke zdejším hodnocením, Správnej dres má všechno, co správná pohádka má mít, a ještě ke všemu sleduje klasické schéma dramatu podle Gustava Freytaga. No a navíc je to podpořený skvělejma hereckejma výkonama v čele s tupým zlým princem... pardon, v čele s tupou hokejkou Mádlem a hloupounkou a jednoduchou princezničkou Taťánou Kuchařovou, která sice neodpovídá mýmu gustu (blonckám nefandím), ale zato naplňuje úlohu princezny v nesnázích na 100%. A nesmí se zapomenout na výtečnýho rádce chudého profesora, Květoně Vladyky, který si to dává úplně stejně jako signore Trojan tuhle u věnečku. Objektivně bych to viděl někde na 60%, ale je potřeba tady ty odpady nějak vyvážit. Správnej dres je totiž pohádka jak řemen. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Jiří Mádl seděl při mistrovských utkáních na střídačce, záběry na ledě byly dotočeny později. (michael.sold)
  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)
  • Film se natáčel v Litvínově, v Praze a ve Zdimeřicích. Některé scény byly natočeny i v 02 aréně v Praze. A to během přestávky při mistrovském extraligovém zápase. (rafix)

Reklama

Reklama