Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

rublik05 

všechny recenze uživatele

V mnoha ohledech hodně podprůměrná béčková akční podívaná s neoriginálním, trochu vykrádajícím příběhem, která zaujme především vcelku hvězdným hereckým obsazením a také nějakou tou šikovnou akční scénou. Nemůžu říct, že by se mi film úplně nelíbil, ale přišel mi až přehnaně naivní, zbytečně moc srdceryvný a vlastně i málo akční. Herci zde nepředvádí žádné oslnivé výkony, děj má spíše pozvolné tempo, nejlepším momentem je asi plný závěr, který však do filmu vůbec nesedí a v celkovém kontextu vůbec nedává smysl. Snaha o kvalitní akčňák je očividná, veškerý potenciál byl však trestuhodně zašlapán do země. 3/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemne becko s devätdesiatkovou atmosferou ake sa dnes uz netocia. Prvou slabinou tohto filmu je originalita. Tej sa tu nedockate. Je to vykradacka Nebezpecnej rychlosti umiesana s Heist zapletkou. Dockame sa aj nejakych tych sokujucich zvratov, ktore su ale podané dost predvidatelne a k tomu aj nejakeho citoveho vydierania, ktore na mna prilis nefungovalo. Druhou slabinou su akcne sceny. Su solidne, potesia poctivym oldschool pristupom, takze sa nekona digitalny bordel aky je dnes v mode ale obcas sa dockame slusneho kaskaderskeho kusku a pri prestrelkach dostatok krvi. Solidny standard, ale nic uchvatne sa nekona. Na druhej strane je to natocene prehladne, co je pokrok oproti poslednemu reziserovmu filmu. Z hercov kazdy odviedol svoj standard. Akurat ak sa vdaka niektorym akterom tesite na bitky, tak v tomto filme ich nehladajte. Vysledkom je prijemne becko so sviznym tempom, ktore nevyzera podfinancovane ako je dnes zvykom u Seagaloviek a dalsich DTV filmoch. Najskôr preto, ze to malo ist normalne do kin, ale nejaky hnusny krtko v Lionsgate to znova hodil v dobrej kvalite na net. Neverim, ze by to v kinach zarobilo nejake velke prachy, ale do budúcna by mali toho krtka v Lionsgate vypatrat, aby to neodniesli aj trzby Expendables 4. 6/10. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Na akčný thriller málo akčné a málo napínavé. Na druhú stranu ale snímok stojí na výbornom hereckom obsadení a solídnom tempe, nie je tu priestor na nudu. Aj keď samozrejme ani obsah nie je bohviečo. Ale potešilo tých pár hlášok od niektorých postáv, len škoda, že to bolo ku koncu tak presladené. Ani ten akože kúzelnícky fígeľ a záverečné rozuzlenie ma moc nenadchli. Slabší priemer. 55/100 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podařená záležitost! Je tu spousta známých ksichtů, ale žádný tu není navíc. Všichni vědí kde je jejich místo. Nebo teda dobře Gina tu je trochu na okrasu. Fight z Bautistou který řekne o dost víc slov než ve Spectre, který by se nabízel se nekoná, ale na konci taky sehraje svou roli. De Niro pořád borec i v menším filmu ten mafián mu prostě sedí. Chestnut jeho pravá ruka nekompromisní zabiják a Morgan rozhodně nejsympatičtější únosce jakýho si dokážete představit. Dějově to možná je trochu klišé, ale parádně to odsýpá. Mění se charaktery postav a jak zde bylo již napsáno, ten film není blbej a ví co chce. Co víc od podobnýho snímku očekávat.75% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A proč musím bejt pepř ??" - "Protože mi začínaj docházet přísady.." ;) A mně zase s přibývajícími minutami trpělivost, která spáchá sebevraždu, podobně jako ti dva scénáristé, při očekávaném druhém finálním zvratu.. What the fuck ?? Třetí Nebezpečná rychlost ?? Spíš jen škoda spousty dobrých nápadů.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama