Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Rudyho má každý rád je adaptací úspěšného amerického sitcomu z rodinného prostředí. Situace a střety, které běžný život přináší, jsou nám důvěrně známé. Podobně žijeme i my. Navíc způsob řešení situací a především humor a nadhled je nám blízký. V české verzi žije Rudyho rodina v Praze a všechny reálie jsou české. Mladí manželé mají tři malé děti a milující rodiče, kteří jim s láskou pomáhají. Problém je v tom, že pořád. Bydlí totiž přes ulici. A tak mají manželé starosti nejen s dětmi ale i s nimi. Každá jejich návštěva je jako cvrnknutí do nosu. Jednou za měsíc se to dá vydržet, ale když se to děje každou půlhodinu, je to k nesnesení. Jako by nestačilo být milující otec, ohleduplný manžel a vytížený sportovní redaktor splácející hypotéku na domek! Jako by nestačilo být vzornou matkou tří dětí, malé Anežky a dvojčat nemluvňat Matěje a Jiříka, a ženou v domácnosti! Nestačí. Hranice jejich obydlí jsou neformální, nebo spíš vůbec neexistují a rodiče i podivínský bratr jsou u nich pořád. Velká milující rodina. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (92)

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Omylem jsem si dal jeden díl, řekl si ,že to teda zkusím. Už podle ukázek jsem z toho měl husinu a vzhledem k tomu ,že znám originál (mám ho dokonce v oblíbených seriálech), jsem se toho děsil. A moje tušení se potvrdilo, tohle se opravdu nedá. To postrádá to nejdůležitější u sitcomů a to je humor. Tady se všichni jen pitvoří a čekají na umělý smích. Kdyby radši čt koupila originál, který už v tv neběžel pěkných pár let. ()

jfaba odpad!

všechny recenze uživatele

Rudyho má každý rád. Já ale nejsem každý! Viděl jsem první, a pro mě poslední díl, a stačilo. Kdyby se z televize neozýval smích, tak se u nás doma nikdo nesmál. A ani nevím čemu se ten předtočený smích smál. K čemu jste se to propůjčili, vážení umělci? Ano mám někde napsáno, že seriály hodnotím až po posledním díle, ale... On to byl poslední díl. Čím nás to krmíte, naše televize? Potřebujete abychom nepřemýšleli, že? ()

Reklama

mh.mail 

všechny recenze uživatele

10% - Nebudu tady psát to, co už tu napsalo spoustu jiných. Jen se zamyslím nad jednou věcí, které jsem si na sitcomech všimnul, a to typického vnitřního uspořádání bytu: dveře vedoucí z venku přímo do obývacího pokoje a pak schody do patra. A tento model převzali i pro českou verzi, ačkoliv osobně neznám dům, který by neměl předsíň. A to, jak může vypadat typicky český sitcom, který je navíc k popukání zábavný, jsme mohli vidět v Takové normální rodince, i když i tam byly ony pověstné schody, ale přece jenom i pro české domy typická předsíň, ale především se tam vyskytoval humor v množství setsakramentsky větším než malém a to se tam taky řešily takové „světové“ problémy, jako jak připravit tříčtvrteční sunar, jak si schovávat peníze před manželkou, jak provdat tetičku apod. Jednoduše a prostě, jak už to tady někdo napsal - základem je kvalitní scénář. Kde ten chybí, ani smrt nebere. ()

kacka274 

všechny recenze uživatele

Dost mě zklamalo zdejší hodnoceni. Ne tak často se mi zde na čsfd stane, že bych měla úplně opačný názor než zadané komentáře. Připadá mi v tomto případě, že pár lidí zadalo odpad a další už takzvaně "ser..u" na tu velkou hromadu. Podle mě je to zcela regulérní sitcom. Pokud někomu vadí smích implantovaný do děje, ten je sitcomu vlastní, pokud jste viděli jakýkoli jiný sitcom. Naopak bych řekla, že ho není tolik jako v těch amerických. Děj zobrazuje věrně to, co známým i z vlastního života, není tam uměle vytvářený nepravděpodobný humor závislý na dvoj smyslech nebo obhroublostech, což velmi cením. Asi jsem cílová skupina narozdíl od zdejších kritiků. Já totiž jsem matka několika dětí a řadu těch situací jsem zažila. Rozhodně si tento seriál nezaslouží odpad!!!! ()

ghoston odpad!

všechny recenze uživatele

Dal jsem jen 10 minut, jen kvůli Jitce Schneiderové. Na jedné straně ČT ruší takové nadějné projekty jako Ententýky a na druhé straně nám předkládá takové sitkomové blitky, jako je tahle. Za tenhle počin bych vyhnal Dvořáka na Sibiř (a za Ententýky ještě dál)!!! Mohl by si někdo konečně vyndat hlavu ze zadku a rozhlédnout se, jestli je toto opravdu to, co se má točit? ()

Galerie (239)

Reklama

Reklama