Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Romano má celkem dobrý cit pro rodinné prostředí a to je taky věc, která mě na tomhle baví nejvíc. To postrkování s bráchou a manželkou. Babka nemá chybu, jak ze života. Děda ujde, ale nejvíc mi nesedí Rayův brácha a jeho přítelkyně. Situace vycházející z interakce starejch s mladejma jsou zase jak na živo. ()

panShimi 

všechny recenze uživatele

Top seriál, ke kterýmu se během let neustále vracím a vždycky, když mám špatnou náladu a chci mít klid, tohle je ta správná volba. Herecké výkony hlavních protagonistů a jejich hlášky jsou skvěle vyšperkovaný, aneb podle věčně ublíženýho Roberta: "žebříček oblíbenosti naší mámy je - Luciano Pavarotti, papež a.... Raymond..." :D ()

Reklama

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

nerad jsem proti všem, ale "zábava" tohoto typu, kdy na sebe aktéři po pokusu o gag stupidně čumí, vytrvale podporováni umělým smíchem, mě prostě nebaví... okusil jsem dva díly a musím konstatovat, že je to asi nejhorší americký sitcom, jaký jsem kdy viděl - zoufale nevtipný a naprosto zbytečný!! everybody loves raymond but me... odpad! ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Místy geniální, ovšem nikdy jsem tento seriál neviděl v ang. a to dost zkresluje. Romana jsem ovšem viděl v pár pořadech v originále a smál jsem se jak blázen. Věřím tedy, že po shlédnutí pár dílů v původním znění min. jednu hvězdičku přidám. EDIT: Celé je to geniální a jen se potvrzuje jak dokáže imbecilní český dabing posrat fantastický seriál. Všech 9 sezon je úžasných. ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Seriál s největší koncentrací nesympatických herců na metr čtverečný. Vážně, nemůžu si pomoci! Mám pocit, že mi někdo vlzezl do hlavy a zjistil, z jakých herců mi naskakuje husí kůže. Potom pečlivě posbíral po celé šíré Americe ty nejhorší exempláře jen proto, aby mi je všechny naráz VMETL DO KSICHTU! :-) ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Název Raymonda má každý rád nebyl nápadem Raye Romana, vlastně byl proti němu. (Tom Riddle)
  • Debřinou nejoblíbenější knihou je "Jako zabít ptáčka" od autorky Harper Lee. (Tom Riddle)
  • Celá jména hlavních postav jsou: Raymond Albert Barone (Ray Romano), Debra Louise Barone (Patricia Heaton), Robert Charles Barone (Brad Garrett), Marie Janella Barone (Doris Roberts) a Francis Oscar Barone (Peter Boyle). (Tom Riddle)

Reklama

Reklama