Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 1

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (198)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Šľachovitá servírka Karla v podaní Halle Berry bojuje o svojho uneseného syna s vervou levice a počas prenasledovania otrlých pobudov, ktorí to celé spískali nastolí tempo, za ktoré by sa miestami nemusel hanbiť ani Chev Chelios z hektického Cranku. Kidnap tak nestíha diváka nudiť, odsýpa vcelku svižne a úspešne sa vyhýba výraznejším hluchým pasážiam. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tá Halle Berry čo?? ;) kruhy, nekruhy pod očami, tej by sme stále vedeli dať "poza uši". Ja len dúfam, že jej inteligencia nie je na rovnakej úrovni, ako Luisa Prieta, ktorý sa v mojich očiach týmto márnym pokusom pomerne solídne strápnil. Keby sa stále niečo nedialo, vďaka čomu si snímok udržuje solídne tempo, zrejme len ťažko by som sa dokopal k dvom hviezdam. Už dávno som nevidel nejakú hereckú hviezdu v takejto zlátanine. ()

Reklama

radeckator 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdičku dávám za statečnost sobě, že jsem to vydržel do konce a ne za odvahu hlavní hrdinky. Slaboučký scénář s hloupě napsanými postavami a hlavně šílenými dialogy (nejhorší, když si Halle Berry sama povídá v autě), ale hlavně tak absolutně vše nepravděpodobný a nemožný, že každé průměrné filmové béčko musí být naštvaný, protože toto je v jasný béčko béčka. Hlava mě nebere, že tak zkušená a úspěšná herečka jako Halle Berry se nechá přesvědčit k práci na tak mizerným projektu, i když to muselo být zjevné hned po prvním přečtení scénáře. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť jednoduchý thriller o únose a bavil vás únos s Kurtom Russllom tak si prídete na svoje. Po presladenom začiatku od chvíľke ako sa jej syn stane obeťou únosu sotva budete mať 30 sekúnd na oddych...tempo je šialené...stopáž pridlhá na tento druh drámy....a hlavne musíte pretrpieť kopec nelogických prešľapov .... budú sem tam rušiť adrenalínovú jazdu ale nebude to zase nič hrozné...teda na pomery amerického filmu....a samozrejme film je aj politicky korektný...všetko zlé sa prihodí farbenej ženy a jej synovi...áno ak hádate tak všetky záporné postavy sú belosi :) dokonca aj otravný hostia v reštike :) hrozný ten svet dnes :) ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Jako dá se to dodivat, ale je to taková road movie dementních unoscú pronásledovaných naštvanou hysterkou a věčně o 3 kroky pozadu policií. Nesnáším afektované hysterky s inteligencí houpaciho koně a tady se na ni musím dívat 90min. Halle Berry je jako afektovaná hysterka s inteligencí houpacího koně dost přesvědčivá. Hraje to ještě? No nic, to není podstatné. Možná její herectví má za úkol odvést diváka od docela dost zjevných hloupostí a vůbec scénářových nelogičností jako je v každém záběru pokaždé jinak poškozené auto, auta jedoucí po dálnici 20km/h, aby když je předjíždí Halle 50km/h to vypadalo jako very fast, atd. Big zločinec říkající si sám pro sebe, že nemá náboje, aby i imbecilní divák pochopil jeho následující chování, a vůbec neustálé komentáře Halle "sama pro sebe", aby i imbecilní divák pochopil děj už jsou jen třešničkou na dortu. Tak si tak říkám, jestli seděli větší idioti za kamerou nebo před plátnem. Já měl 0,7 dobrého bílého, tolik na svou obranu. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama