Reklama

Reklama

Novinářka Kim Baker (Tina Fey) už má dost své rutinní práce, a tak se rozhodne opustit newyorskou redakci a coby válečná zpravodajka se vydává na nebezpečnou misi do Afghánistánu. Ocitá se daleko od domova i známého pohodlí a zažívá kulturní šok. Zároveň nachází přátele, kteří jí pomáhají se v novém prostředí zorientovat: dobrodružnou australskou korespondentkou (Margot Robbie), pragmatického plukovníka (Billy Bob Thornton) a okouzlujícího skotského fotografa (Martin Freeman). Uprostřed chaosu odhaluje Kim svou skutečnou sílu a riskuje vše, aby přišla s dobrou reportáží - v tomto „chytrém a absurdně vtipném filmu." (Pete Hammond, Deadline) (Magic Box)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (152)

emma53 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi ovlivněná jedním z příbuzenstva, který je nějaká šarže u vojska a právě v tuhle dobu tam byl. Říkal, že tam byl klídek a pohoda, nic se nedělo, což odpovídá i filmu, kde si holky málem vjely do vlasů, když se něco peckovního, co by stálo za to hodit do telky, či do novin, vynořilo. A já jsem tentokrát jsem nebyla kách nesympatickou hlavní herečkou, kterou jsem viděla poprvé, takže na mě nedejte. Jen mi to extra nesedlo, nic víc, nic míň. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně zvláštní film...čekal jsem komedii a místo toho jsem dostal regulérní drama,které je v určitých momentech zbytečně dehonestováno špatně zvolenou hudbou,nebo zbytečným rádoby vtipem.Pokud by se tvůrci drželi formátu dramatu o tom jak se někde válčí,umírají lidé ale nikde to nikoho nezajímá,protože už to je okoukané udělali by lépe.Tina Fey svojí roli ustála s přehledem,Margot Robbie trošku zbytečná,ale stále sexy...60% ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

vo filme ma skôr zaujala atmosféra mesta, krajina, stret dvoch kultúr .... ako sa musí nemoslim správať moslimsky aby po ňom nehodili kameň. Jediný úsmev na tvári mi vyvolala veta Rusi sú teraz čierny. Komediálnych prvkov bolo vo filme pomenej a zdali sa mi tak trochu nasilu "vtláčané" do deja. U mňa len priemer. ()

scroochy 

všechny recenze uživatele

Trailery a tvůrčí sestava z SNL lákaly na komedii, ale ve filmu by člověk vtipy spočítal na prstech horních končetin. Jedná se o průměrné drama o zajímavém tématu z nevšedního prostředí, ale upřímně je to celkem nuda. Herecky je však vše v pořádku - Fey, Freeman, Molina a Thornton si svoje role evidentně užili. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Takže W.T.F. podľa knihy založenej na skutočných udalostiach? Popis k filmu a taktiež zohľadnené prostredie, kde sa to celé odohrávalo sľubovalo skvelý film, na ktorý som sa tešil. Bohužiaľ, vysoké očakávania naplnené neboli. Atmosféra zákulisia afgánskej vojny z tohto reportérskeho uhlu pohľadu ma síce bavila, ale v podstate zápletka dosť nevýrazná a tým pádom aj dejová línia dosť oslabená. No to bezhlavé vrhanie sa do nebezpečných situácií počas vojenských misií mi prišlo fakt prehnané, neuvážené a najmä bezohľadné voči okoliu. Na mieste tých vojakov by som tým reportérom riadne vynadal a poslal ich kade ľahšie, keby sa mi ta počas prestrelky drbali pod nohy len aby ulovili nejakú senzáciu. Najsympatickejšia postava celého filmu - jednoznačne tlmočník Fahim (Christopher Abbott). ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Název filmu Whiskey Tango Foxtrot zamená ve fonetické abecedě WTF. (KRYSIOPICE)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v USA, v Maroku a v Indii. (MikaelSVK)

Související novinky

Margot Robbie bude bruslit

Margot Robbie bude bruslit

27.03.2016

Blonďaté krásce z Vlka z Wall Street momentálně leží u nohou celý Hollywood. A rozhodně potěší vědět, že neusíná na vavřínech. Margot Robbie snad brzy uvidíme v komedii Whiskey Tango Foxtrot, která… (více)

Reklama

Reklama