Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (286)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak Kameňák čtyřka už byl špatný a čekal jsem, že se Vánoční speciál ponese ve stejném duchu a myslím, že ten klesl ještě o stupínek níže. Film není vůbec vtipný. Zdejší "vtipy" jsou založený pouze na sexuální narážky a to sráží film ještě do větší propasti, protože to je hodně trapný, místo toho, aby se člověk u toho nějakým způsobem pobavil. Vůbec mě to nebavilo. Nechápu, jak se k tomu herci z původních kameňáků od Trošky nechali upsat. ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná Bučková co neumí zpívat ani jako náš kocour, tupý vtipy, vulgární a oplzlé scénky, dialogy pod bodem mrazu. Je to sračka a odpad v jednom. Jinak to nazvat nelze. Udivuje mne, co jsou naši herci schopni absolvovat za peníze. Duševní a místy i fyzická prostituce českých rádoby celebrit je bezbřehá. ()

Reklama

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Prostě blbost no.Na to se ani nedá víc co napsat.Protože dívat se 90 minut na to,jak dospělí lidé říkají vtipy ze školky je opravdu úsměvné.Kdybych to měl srovnat se 4. dílem tak je,ale třeba uznat,že je to zde o vlásek lepší.Podle mě to dělá ta vánoční nálada.Hvězdička pouze za to,že jsem to dokoukal a nenasralo mě to,spíš jsem se smál té debilitě režiséra a herců,protože na jejich místě by mi bylo opravdu moc trapně.Doufám,že tímto série Kameňák skončila a nebudu muset trpět třeba Velikonoční kameňák a dívat se na to jak mrskají kurvy v bordelu a vyprávějí vtipy tipu hodky hodky do provodky dejte aspoň hovno z Bětky.... Myslím,že ti co to viděli můj komentář pochopí...Peace! ;) ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Já jsem prezident !! Já můžu všechno.." Experimentátor Brabec, oč lepší kameraman o to zoufalejší režisér, zjevně rovněž už zcela zezemanovatěl.. Směje se sám sobě, protože jinak bych potřeboval spíš jingle z Riskuj "tu-du-dum-tum".. Nevím, zda mě víc irituje posun od zoufalého pásma vyšeptaných fórů ke stvrzování odsouzení hodných nešvarů tuzemské společnosti s rasismem, sexismem a xenofobií na čele, či jakási snaha o uměleckou formu, která však ještě více obnažuje naprostou zhovadilost Bystroňova scénáře.. A třeba při Brabcovu odkazování se k bijákům z jiných vesmírů se mi už draly slzy do očí.. Nic tak odpudivého a nevtipného jsem snad ještě neviděl !! Zlatej vole Troška !! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Frnk a vtipný Brabec uletěl na střechu. Nevrátí se do artových vod české filmové poetiky, aniž by se nestyděl, že nebyl dost bystrý, když s Bystroněm obcoval u hranic Kameňákova. Původní sestava únavou materiálu netrpí. Kdo přežil nejapný humor předchozích dílů, může se herecky ztrapňovat i dál. Vždyť už ale nikdo z obyvatel nebyl vtipný. No dobrá, relativně vtipně to táhla omladina a její výstupy v nevěstinci. Nastínění problémů ve společnosti by mohlo fungovat, ovšem ty správné prostředky nebyly k dispozici. Když chci mít ve filmu prezidenta Zemana, nelze použít dvojníka, který ho blbě imituje, a je snímán tak, aby mu nebylo vidět do tváře. Předpokládám, že se nejednalo o poctu Ed Woodovi a oslavu jeho tristních režijních postupů. Brabec nemá do něj daleko. Některé původní herce v jejich rolích nahradili noví (Pepík/Jaroslav Blažek, Julča/Kristýna Hrušínská), Eliška Bučková nám moc hezky zazpívala a celé to bylo nasnímáno kvalitně. Ovšem Vánoce by s tímhle trávil jen vrah vánočních svátků, zloděj vánočních dárků a milovník zapařených genitálií Santa Clause. Pane Brabec, to jste si ale nadělil divný film. 2/10 ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu zazní věta: „Tak tomu dávám rok, maximálně dva.“ Podobná hláška zazněla v českém filmu Pelíšky (1999): „Dávám Bolševikovi rok, maximálně dva roky.“ (SONY_)
  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)

Reklama

Reklama