Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je o dost slabší odvar "prvního dílu". Dvě slušný bitky přesně v tradici Šimona a Matouše na celej film nestačí. Hrajou tu skoro všichni z předchozího filmu, občas ale v jinejch rolích. Podstatně ubylo hlášek a i šéf padouchů v klobouku, mi už nepřijde tak směšnej jako předtím. Takřka se vytratil jeho tik, jeho výbuchy vzteku už nejsou tak hysterické a i když mu jsou prsty drceny podstatně více a častěji než v předcházejícím snímku, je to takřka to jediné humorné, čím disponuje. Dívat se na to dá a možná by mě to i bavilo více a dal bych více bodů, kdybych neviděl Šimona a Matouše. Takhle při srovnání obou snímků tenhle podstatně pokulhává a prohrává. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Sic byla dvojice herců dána dohromady jenom proto, že Hill se Spencerem byli nesmírně populární, ale to vůbec nevadí i napodobeniny mohou být skvělé (někdy i lepší). Naprosto dokonalé hlášky, bitky, herci a skvostný dabing (Novu bych za jejich nový humusdabing nejradši vybombardoval!). "Kdyby nás viděl Fru Fru, byl by na nás pyšnej!" "Asi nás už neuvidí" ()

Reklama

Mathiue1994 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale pro mě jedna z nejlepších komedií co jsem kdy viděl. Skvělá "parodie", u které se smějete už jenom zvuku facek, které Šimon s Matoušem rozdávají na potkání. Navíc typický styl Matouše, že drží v ruce knihu dá jí svému protivníkovi do podpaží a vlepí mu facku, takhle 20x opakuje. Z toho jsem se svíjel ve křečích smíchu ještě další 2 týdny, když jsem si na to vzpoměl. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tato klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera není sice zábavou k velkému popukání, nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří mají za úkol přepašovat zbraně přes hranice aniž by o tom věděli. Je ale vyjímečná svou hudbou, která je sice stále dokola, zato je ale geniální. Bitky nijak neohromí, ani jejich choreografie není kdoví co, ale potěší ústřední kvarteto zabijáků v čele s jejich úžasným velitelem. Ti dokáží díky svým neúspěchům vyloudit úsměv na tváři i tomu největšímu ignorantovi. Vzhledem k oblíbenosti tohoto filmu bych mu nejraději dal 80 %, ale budu-li objektivní, bude to velmi příjemných 60 %. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tato dvojice Italů je vcelku dobrá i komická.Dávám tomuto filmu 4 hvězdy a 80 procent.Nostalgie z dětství.Tato dvojice dublérů Terence Hilla a Buda Spencera působí vcelku dobrým dojmem.Je to výborná italská komedie o dvojici kamionáků,kteří mají přepravit zakázané zboží v podobě sprejů jistému plešatému šéfovy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Rue Bazar 19 Marseille se ve skutečnosti nachází na adrese Via Baccio Baldini 12, Řím (Itálie). (Rattus Rattus)
  • Natáčení probíhalo v Itálii v Římě, ve Francii (hraniční přechod u města Menton a Marseille) a v Barceloně – přístav, kde se naloďují na cestu do Afriky. (Rattus Rattus)

Reklama

Reklama