Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE JEN JEDNA PODSTATNÁ INGREDIENCE FAŠISMU – VŠICHNI MI UBLIŽUJÍ!...“ /// Tak kampak by se ještě dalo infiltrovat… Ajo! Nácíčci… Introvert, autsajdr, člověk bez kámošů a v kolektivu neoblíbený… jehož výhodou je, že není úplně blbej, vobjevuje a zkoumá fašistický podhoubí USA – skinheads, KKK, Árijská aliance… lidi, pro který je „White power“ přesvědčením (fajn vás poznat). No a pak jsou tady ti druzí… Životní rozpolcenost agentova – jak bejvá zvykem – ovšem žádný zkroušený meditace. Prostě příběh, na kterým je zajímavej ten svět „čistej v duchu i rase“. Ovšem nic víc. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu bojovat za rasu, za čest a vlast. 2.) Chystám se k někomu vlízt. 3.) Thx za titule „kolcak“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nate měl štěstí ještě víc než rozumu. Výhodou pro něj bylo, že se nesnažil obalamutit partičku filozofů, ale více méně primitivní, byť poměrně slušně vystíhovaný nácky. Právě ta až zázračná schopnost ke všem proniknout a ze všeho se vykecat z toho dělá obtížně uvěřitelnej biják. Mě osobně to tolik nedráždilo. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Možná jsem zrovna na tenhle typ filmu měla náladu a chuť, protože se mi to docela líbilo. Jediné, co bych filmu vytkla je hlavní herec. Daniel byť je to skvělý herec, do téhle role se nehodil a dokázala bych si představit kohokoliv jiného. Být já v jedné z těch skupin, tak si prostě říkám, že na tom mrňousovi, který je až moc chytrý a kultivovaný mi prostě něco nesedí. Když dám ale Daniela stranou, tak to bylo dobré. Místy trochu utahané a nudné, ale díky Danově herectví se to dalo zvládnout. Možná bych uvítala více skupinových akcí a akce všeobecně. Zátah na konci byl nejlepší z celého filmu. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Jednohubkovité a jednoduché, ale celkom pozerateľné. Pomohol by menej televízny vizuál a pomerne ťažko uveriť aj, že Radcliffe by so svojou konštrukciou bez problémov zapadol medzi hlavohruďovité vyholené hlavy. Ale s Toni Collette im to dokopy tak zvláštne seklo. Mali by si zahrať učiteľku sexu a jej žiaka, to by im sedelo perfektne. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kvalitné B-čko. Spočiatku som myslel, že sa dej odohráva koncom sedemdesiatych rokoch- súdiac podľa Radcliffeovho outfitu a účesu, ale to nie je jediný nezmar tohto filmu. Druhým je prežúvanie Colletteovej a tretím očividný nedostatok financíí. Ale napätie to má, priznávam, a za to udeľujem jednu hviezdičku. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)
  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)
  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama