Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 856)

plakát

Málo mě znáš (2024) (seriál) 

Takový doplněk k minisérii Iveta. Ukazuje nám reálné záběry, jediné co, tak se Ivětě venuje nějak do roku 2000 a pak už ne. Tudíž tam nevidíme svatbu s Pomejem, ani Rychátře a ani závěr jejího života, což je za mě škoda. Ano závěr jejího života byl převážně hyneismus, ale pořád to byla její součást a co si budeme byla to ta hlavní součást, která jí zničila život a dohnala jí pod vlak.

plakát

Iveta - Série 3 (2024) (série) 

Anička Fialová se v roli Ivety našla. Jasný, pdooba tam není skoro žádná, ale jde o ten herecký um a Ivetu zvládla zahrát naprosto perfektně. Věřím, že ve scénách, kde se objevil Artur, tak se to přesně takhle mohlo odehrát, vzhledem k tomu, že na tom sám Artur spolupracoval. Co mě mrzí je to, že všichni viděli, jak moc trpí a nikdo jí nepřišel na pomoc, žádný z jejích přátel, kolegů, vůbec nikdo. Smutný je, že když už byla v léčebně, tak si sama pomoc nenechala.

plakát

Malý Sheldon - Série 7 (2024) (série) 

Někdy i dobré věci musejí skončit. Byť bych klidně pokračovala s dalším sledováním Young Sheldona, tak jsem na druhou stranu ráda, že se jim to podařilo ukončit, tak, jak to skončit mělo. Závěr je neuvěřitelně dojemný a smutný, plakala jsem hned několikrát, prostě jsem se neudržela. Jsem navíc ráda jakou postavu z George udělali, že se jednalo o milujícího a snažícího se otce. Ale zároveň se moc těšit na spin-off Georgieho a Mandy.

plakát

Co děláme v temnotách (2014) 

Já parodie moc nemusím a spíš se u mě setkávají s negativní recenzí, tohle se mi ale překvapivě líbilo. Opravdu jsem od srdce zasmála, není tam vyloženě nic nechutného a trapného, je to všechno jen humor a to mě bavilo. Postavy jsou sympaťáci, každý má něco a každý je svým způsobem vtipný. Byla jsem docela mile překvapená.

plakát

Rozhovor dekády (2024) 

Snímek převážně pro anglické publikum, jelikož se jedná o jejich citlivé téma. Ale já si ho užívala i tak. Je to docela komorní, není to nijak napínavé, není tam vyloženě žádný zvrat, ale koukat se na to dá. Laťku filmu povyšují herecké výkony a skvělá maska Rifise Sewella, který se skoro k nepoznání.

plakát

Wings (1927) 

Nejlepší na tomhle filmu jsou beze sportu efekty, které na tu dobu byly opravdu skvěle propracované a vypadaly realisticky. Zbytek filmu už mě tolik nezaujal. Byla jsem i dost zklamaná z hudby, která mi přišla, že se do filmu vůbec nehodila, znělo to až příliš cirkusově. Po většinu snímku jsem se nudila, občas jsem se přistihla, že nedávám pozor a myslím na něco jiného. Neuchátilo mě to tolik, jak bych čekala.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Jsem docela mile překvapená, jak dobrý ten film byl. Upřímně, už podle traileru jsem čekala naprostou trapnou hovadinu, která se jen bude snažit hrát na nějaký rádoby sci-fi americký biják. Ale ono to docela dobře funguje. Líbí se mi, že do filmu osbadili ne tak profláknutý herce, dodalo to tomu nějakou úroveň a bylo fajn vidět někoho, koho nevidíme každý den v Ulici nebo v Ordinaci. Diaogy jsou trochu strohý a chladný a ne úplně přirozený, nicméně vše je to skvěle vyvážené efekty a prostředím, které je krásně vytvořené, že je těžko poznat, že je to zelené plátno.

plakát

Kaskadér (2024) 

Když jse na to šla do kina, tak jsem měla vysoká očekávání. Spojení Golsing a Blunt! Na to jsem se neskutečně těšila. Jejich přítomnost byla to jediné, co mě bavilo. Příběh je dost průměrný, nic nového, nic co by se už nenatočilo. Stejně tak zápletka, která je průhledná. Na druhou stranu jsem ráda, že vznikl film o kaskadárech, protože ta práce, co dělají je skvělá.

plakát

Hříšníci - Série 11 (2020) (série) 

Seriál, u kterého jsem žádné sérii nedala méně než 4* a to je co říct. Udržel si kvalitu po celých 11.sérií a neuškodilo mu ani když odešla Fiona. Naopak si myslím, že to ke konci i prospělo, proto Lip je daleko lepší postava. Škoda jen, že z Debbie se stala taková...

plakát

It (1927) 

Milá, naivní romantická komedie. Clara Bow je krásná, místy mi ale byla trošku protivná svými grimasy, ale vyloženě si myslím, že to bylo tou rolí, jak jí uchopila a jak se jí rozhodla zahrát.