Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (197)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ale kdepak, vůbec to není tak hrozné, jak by se mohlo při pohledu na zdejší hodnocení zdát. Problém je hlavně v tom, že cílová skupina Emoji ve filmu chodí spíš na základní školu než na ČSFD. Film je poměrně nápaditý, ale zároveň průměrný, chce přijít s něčím novým, ale zároveň krade u Raubíře Ralpha, Lego příběhu i Toy Story... A jeho poselství, že vše vyřeší správný emotikon, se mi zdálo dost bezradné a pro děti snad až nebezpečné. Ale jak jsem řekl, děti tohle řešit nebudou a dobře se pobaví. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Konečně vím, jak to funguje v mobilu. Ale nakonec celkem milý a úsměvný film, s klasickým příběhem o hledání sebe sama. Ale spousta momentů, kdy jsem se upřímně zasmál. Místy sice naivní (závěrečný rozhovor majitele telefonu s dívkou Addie), ale místa naprosto vybroušené dialogy. K tomu parta kámošů v kině, takže super. High Five! :-) ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Úporná snaha o reverzní humanizaci smajlíků, čili statického otisku lidské emoce. Úkol vpravdě nadlidský a podle toho vypadá výsledek. Parádní jízda plná technicky kvalitně vymyšlených můstků, které tak nějak i ukotvují děj (dá-li se to tak říct) nemůže zakrýt prvotní přehmat a logicky neobhajitelný "nápad za všechny prachy". Ehm... :-/ ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Co jsem četla z recenzí, tak se jedná o nejhorší animovaný film za posledních 10 let a možná s tím souhlasím. Animovaný příběh, který se odehrává v mobilu je na tuhle dobu velmi originální, ale zpracování filmu nestojí za nic. Nemá to žádnou gradaci, není to nic napínavého, má to sice mravní ponaučení v podobě, že i když je někdo jiný, tak je stejně důležitý jako ostatní, ale jinak je to vážně o ničem. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nebudu hrát pohoršení, není k tomu důvod - námět je to ve skutečnosti velmi dobrý a mohlo z něj být hodně vytěženo. Minimálně tolik co z LEGo příběhu a V hlavě, které to jakoby kombinuje. Bohužel to není ani tak zábavné jako LEGO ani tak jímavé jako Pixar. Přesto je to další animovaná postmoderní dystopie (zajímavý trend) s několika zajímavými momenty, která si rozhodně nezaslouží být nejhůř přijatým filmem roku. Je to spíš nevýrazné než špatné. 50 % ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)
  • Film se setkal s poměrně velkou kritikou. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes měl dokonce chvilku 0%. (Pierre)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama