Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem. (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (378)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když pominu,že samotný nápad jak pomoci Howardovi vlastně není vůbec o tom jak pomoci Howardovi a úplně se s tím nestotožňuji,je Collateral Beauty těžkým zásahem na komoru.Může být vnímáno jako prvoplánový slzopudič,ale ten film operuje s velkou spoustou pravdy (a vlastně i klišé),které si člověk v běžném životě neuvědomuje a bere za samozřejmost.V mnoha ohledech mi to připomnělo My Sisters Keeper a ve výsledku mě úplně rozseklo.Za ten konec jdu na plnou palbu...85% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa naozaj podarilo! Najmä to zakomponovanie alegórií Smrti, Času a Lásky - to bolo výborné. Len škoda, že tam tých zásahov do Howardovho života v podaní týchto troch alegórií nebolo oveľa oveľa viac, dalo by sa z tým určite viac pohrať ešte a využiť potenciál v oveľa väčšom merítku a postaviť dej viac na týchto postavách. Helen Mirren ako Smrť bola úžasná, rovnako aj Jacob Latimore ako Čas, no alegória Lásky v podaní Keiry bola až neúmerne chabá, čo ma teda dosť nemilo prekvapilo. Čo sa týka celkovej idey filmu, tak to bolo naozaj pozoruhodné a človeka tento príbeh určite chytil za srdce. Trochu som sa obával, že po odhalení alegorických postáv bude dej upadať, ale ten záver ma naozaj prekvapil, a veľmi pozitívne. Pekný film, nechýbalo veľa k piatim hviezdičkám. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí první půlky jsem měla jasno, že tomu dám 3*, ale druhá polovina byla tak emotivní a nečekaný zvrat ve vztahu mezi Willem a Naomi mě tak překvapil, že jsem se rozhodla dát filmu nakonec 4*. První polovina je trochu pomalejší, trochu mě zklamalo to, jak se vlastně k Willovi dostala Smrt, Láska a Čas, z traileru jsem očekávala něco jiného, ale nakonec Smrt v podání skvělé Helen Mirren stejně překvapila. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Biják obalenej kompletně v medu, pobrnkávajíc brutální tvrdou strunou basy na city sledujícího, kterej je tak vokatej, až to bolí. Jenže ten kluk Smithsů to prostě umí a v těch očích to kouzlo smutku, ztráty a samoty má... Navíc se okolo něj koná docela velkej megakoncert všelijakejch hvězd, který na tý base směle dorbnkávaj dál... Na mě to docela zabralo a to nemusím tyhle procítěný fajnovky. I když i srdce akčního fandy si musí vymezit malou skulinku pro lehkou nálož cukru... 75% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $31,016,021Tržby Celosvetovo $88,216,021Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ námet dobrý ale je to tak trošku moc precpané zvučnými menami, až človek nevie na čo sa má sústrediť, dejové zvraty majú svoje miesto, dramatizácia újde, záver sám o sebe silný ale ako celok by to chcelo ešte čo to doladiť aby to bolo deluxe dielko /60%/ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Film měl původně režírovat Alfonso Gomez-Rejon, který se kvůli neshodám se studiem New Line Cinema režírování vzdal. (MessiM)
  • Herečka Keira Knightley hraje ve filmu postavu se jménem Aimee Moore. To pochází z francouzského slovesa aimer, takže její jméno znamená více milována. (MessiM)

Reklama

Reklama