Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policisté z oddělení majora Špalka mají za úkol hlídat bezpečnost sovětské vojenské delegace, která přijela na inspekci západního vojenského okruhu. Napětí i nervozita stoupají, protože celou akci sledují i tajné služby, včetně československé StB. (Česká televize)

Recenze (41)

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesto, že nikdo si tady střelbu nepřeje, a to ani Varšavská smlouva, tak přesto se střílelo - nejdříve do hotelových zdí, pak rovnou do generála. A teď je třeba to nějak zaonačit, aby to obrovské páchnoucí hovno nezůstalo zrovna na vaší hlavě. A opravdu by mě zajímalo, c o se vlastně stalo v hotelu Rjazaň v 79? Moc dobrý díl... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zažiť sedumdesátýdevátý, to by už nikto nechcel. Ani poprvé, natož podruhé. Tak sa bratská návšteva organizuje k dokonalosti a splneniu všetkých požiadaviek. Príbeh vyzerá najskôr banálny, ale potom je z toho Bond jedna radosť s prvkami Mission Impossible. –––– Když se kolem soudruhů ze Sovětskýho svazu děje do něco divnýho, tak se do toho nepleť! –––– Jste nesmírně praktickej člověk, pane Šplíchale. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlatý díl. Od začátku si nikdo není ničím jist, dokonce i Klement, i když najde silného spojence. Konečně žádné pátrání po rodičích a zaplétání se kolem své matky. Pořádný případ nastává ve chvíli, kdy sovětský generál přijíždí na chlastačku do Československa. A když je na honě zastřelen, začnou se dít věci. Prozatím nejlepší díl série. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do křece vyhnané situace o nepochopitelném špionovi, který si jen tak plul vzduchopázdnem s materiàly, které ho mohly kdyklov usvědčit, ale protože dělal špiona jen tak sám pro sebe, neměl je komu předat. Scénář s zřejmě vyklubal z pachu probdělé noci plné alkoholového opojení. Naštěstí se v tom dílu objeví několik dobrých hlášek a herci opět vytahují film z bažin nepoužitelnosti. ()

Cuzan 

všechny recenze uživatele

Kriminální případy u kterých je zápletka i rozuzlení jasný od chvíle, kdy najdou u "brigádnice" zapalovač mě prostě nebaví. A i ty lehce komediální fórky kapitána a Květoslava jsou už přežvýkaný z předchozích dílů. A Zachovi toho tvrďáka od tajný policie prostě nevěřím, i kdyby měl vousy ještě delší. Za mně nejslabší a nejnudnější díl. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • V závěrečných titulcích je chyba způsobená patrně opravou překlepu v nějakém editoru. V sekci použitá hudba je u písně „K tanci soudruhům“ místo slova „interpret“ slovo „internet“. (grovik.net)
  • Natáčelo se v Praze a Liberci. (M.B)
  • Kratěnovi bydlí na adrese Na Hanspaulce 43 v Dejvicích. (sator)

Reklama

Reklama