Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Amarcord_1 odpad!

všechny recenze uživatele

10% - Celý film je dokonalou ukázkou toho, že i na tak primitivní žánr, jako otřepaný mstitelský akční film, vyžaduje určité minimum filmařských a vypravěčských dovedností. Dokoukal jsem ho jen proto, abych obdivoval, co všechno se dá zbabrat. Roztomile dementní scénář je rozhodně hlavní pecka. V jeho stínu bledne i spíše poziční, než herecký výkon Stevena Seagala. Zabiják je několikrát recyklovaný odpad, jehož sběrem si žádný filmový fanda nepolepší. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že mám filmy so Stevenom Seagalom rád, tento mi pripadal ako jeden z tých slabších, možno najslabší. Väčšinou je Seagal policajt obhajujúci zákony. Tu bol však človekom, ktorý vyvraždil celú mafiu, aby pomstil smrť svojej ženy a asistentky. Film plný krásneho bojového umenia, ktorým Seagal vyniká tentoraz nevyvážili dej. Filmy so Segalom sú horšie a horšie, snáď jediný, ktorý sa mu kedy podaril bolo Prepadnutie v Pacifiku (1992), tomu sa dalo veriť. Tu v úlohe archeológa je veľmi komický, dialógy totálne plytké, postavy majú IQ 50, keď človek sleduje ich nutkanie komentovať úplne evidentné veci. Film tak ľahkovážne vyplytval aspoň potenciál zaujímavých exotických lokácií. Škoda. Viem snáď len jedno - tento film už nikdy neuvidím .Začiatok sa mi vcelku páčil, potom to začalo byť zdĺhavé a furt dookola, škoda, z počiatku to nevyzeralo zle. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Steven nahodí černý brejle a výraz typu "jestli na mě budeš takhle blbě čumět tak ti jí smahnu" a jde pomstít svou rodinu. Celý film je asi stejně tak nápaditý jako český překlad názvu filmu, takže asi nemá smysl psát víc. Pan režisér to sice zkoušel ještě vyšperkovat pár bullettimy a několika kamerovými fígly, ale ty působily spíš vtipně než vážně. Zkrátka Steven věří, že se mu podaří natočit ještě nějaký ten hit typu Přepadení v Pacifiku, ale faktem je, že jeho forma už je zdá se dávno pryč a vzhledem k aktuálním Stevenovým tělesným proporcím tomu nevěří snad už ani Stevenovi skalní fanoušci. ()

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je soda neskutečná. I Já, který od Seagala čekám jen to nejhorší, jsem se ocitl v jakémsi hodinu a půl trvajícím katatonickém stavu úžasu. To se nedalo nedokoukat. Víte....pokud mám být upřímný.....je to už několik let, ale já tomu dodnes neuvěřil. Dost možná nejhorší film co jsem viděl a to myslím naprosto vážně. 0% ()

AntiasKing odpad!

všechny recenze uživatele

Bóóóže ... nuda, děj žádný ... Segal jen chodí z místa na místo, navíc ani neuroní jedinou slzu za svoji ženu, kterou v každém druhém svém filmu zabijou a Sagal se jde mstít...proč se to furt točí dokolajen s jinými záporáky. Všimli jste si, že skoro na každém plakátu svého filmu drží pistoli. Už je to trapas...15% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama