Reklama

Reklama

Smrtonosná zbraň

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2019), 39 h 50 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Damon Wayans, Clayne Crawford, Seann William Scott, Jordana Brewster, Charles Baker, Kevin Rahm, Chandler Kinney, Rudolf Martin, Keesha Sharp, Toni Trucks (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Seriál založený na slávnej filmovej sérii Smrtonosná zbraň predstavuje klasické policajné duo. Martin Riggs (Clayne Crawford) a Roger Murtaugh (Damon Wayans) sú parťáci, ktorí bojujú proti zločinu v súčasnom Los Angeles. (TV Markíza)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (65)

Riff_Raff 

všechny recenze uživatele

První dvě řady byly peckový, prostě prdel! Postava Martina Rigse mě bavila a o to víc v kombinaci s detektivem Rogerem Murtaughem, kterého hraje týpek z posledního skauta (bývalý fotbalista hřebců). Tvořili spolu dost komickou dvojici. Třetí řada má díky nové postavě "Steva Stiflera" Seanna Williama Scotta trochu jiný ráz. Ale co už. Každý díl má parádní hudební vložku. Dost mě mrzí, že seriál nepokračuje! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Na seriál sa dá zvyknúť a baviť sa na ňom. Pretože funguje to hlavné - vzťahy medzi postavami. Zápletky sú správne jednoduché (nabehneme tam a všetkých postrieľame), výbuchov je tiež dosť, len škoda, že ide o moderne točený seriál - občas zbytočne splašený v štýle CSI. Práve oldschoolovejší prístup i hudba (kde je sakra saxofón?) mohli z tohto seriálu spraviť totálnu pohodovku. Takto len solídny nadpriemer... ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Považuju se za velkýho fandu původní Lethal Weapon. Bývávaly časy, kdy jsem všechny čtyři filmy dokázal odrecitovat nazpaměť - tolikrát se totiž VHSky se Smrtonosnou zbraní u nás protočily. Lethal Weapon sérii považuju za to nejlepší, co se v daným žánru urodilo. Proto jsem nebyl odvážnej pustit se do týhle televizní srandy, dopředu se dalo předpokládat, že na původní filmy to zdaleka mít nebude. Chybí toho opravdu moc, aby se to vyrovnalo LW sérii aspoň v jejím čtvrtým a posledním díle, ale když si člověk zvykne na to, že Riggs nemá charisma Mela Gibsona a Murtaugh nemá s Dannym Gloverem společného skoro nic, dá se na televizní Lethal Weapon celkem zvyknout. O to víc, že to trvá tak zhruba čtyři pět epizod, než si zvykne divák a než si zvykne samotnej seriál. Sympatický ale je, že se nikdo nesnaží původním filmům blížit, seriál si z nich v zásadě bere jen námět a jména hlavních postav a samozřejmě Los Angeles (a to včetně několika klasických LW lokací) a snaží se s tím vším pracovat moderně se svižným přístupem ve střižně. A tak v zásadě jen to jediné velké negativum (když už si člověk zvykne, že to není Lethal Weapon, jak si ji pamatuje z dětství) je fakt, že scénář postrádá Blackovské hlášky a vtipy. Hláškující Riggs a Murtaugh prostě musí být, a to mi prozatím chybí. Ale jinak po devíti epizodách zatím v zásadě 75%ní spokojenost. Žádný terno to není, ale dívat se na to s klidem dá. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Shlédnuta komplet první série. Po pravdě od začátku jsem tomu nevěřil, ale nakonec to tak zle nedopadlo. Z ústřední dvojice mi nečekaně víc sedl Crawford jehož plusem je, že ke svérázné postavě Martina Rigse přistoupil po svém a nekopíruje Mela. Naopak Wyans občas až příliš unavený a důchodcovský netvrdím, že Glover byl zabiják, ale určitě o třídu lepší. Jinak celkově je seriál lepší průměr. Nemá moc smysl porovnávat ho z původními filmy, ale solidní řemeslo to je a pěknou trojku si zaslouží. Ps: a ze zvědavosti určitě mrknu i na druhou řadu.60% ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

1. série: Tak tohle se opravdu povedlo. Seriál jsem hodně dlouho odkládal, protože jsem tomu nevěřil. Nefandím seriálům předělaných z filmů. Když jsem ale po dlouhé době pustil z nudy první díl, druhý díl, třetí díl...a dál to už šlo samo. Nemohl jsem se od toho odlepit. Skvělý humor, výborná akce. Scenérie alá AAA hollywoodských filmů. Celkové herecké obsazení se povedlo, zejména ústřední dvojice se mně líbila mnohem více než Gibson/Glover. Poslední díl první série byl nářez! ()

Galerie (679)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama