Reklama

Reklama

Mordparta

(seriál)
Česko, (2016–2017), 15 h 13 min (Minutáž: 52–62 min)

Scénář:

Tomáš Bombík

Hrají:

Jiří Bartoška, Vojtěch Kotek, Markéta Plánková, Pavel Batěk, Jiří Bábek, Anna Fialová, Jana Pidrmanová, Kristýna Boková, Milena Steinmasslová, Adam Ernest (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Recenze (79)

Parm1 

všechny recenze uživatele

Kotek, který si tu hraje na ranaře, si to dává docela na pohodu a zostra. Ku*vy, chlast a chlebíčky, to je jeho. A kdyby ho ke konci nepodřízli, mohl na tom být ještě líp. Ale Barťák, to je tragédie všech tragédií. Pokud má člověk nakoukaných stovky dílů různých kriminálek, tak v podstatě zná všechno to, co řekne, ještě dřív, než to řekne. Ostatní herci celkem v pohodě, ale pro příště je určitě co zlepšovat. ()

Dzonysek 

všechny recenze uživatele

Vůbec mě to nepohoršuje, zvlášť v záplavě mnohdy bídné seriálové produkce komerčních televizí. Role hercům v hlavních rolích celkem sedí, velká škoda je ale obsazení těch vedlejších/epizodních roliček, to je špatenka a shazuje to celkový dojem. Taky bych ocenil větší prostor pro Barťáka, takhle je dost nevýrazný - přitom by určitě dokázal rozehrát velkou show. Zatím lepší průměr v rámci současných českých seriálů, poslední díly ale trošku slabší. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Víte ... jsou ZÁZRAČNÍ. Vyšetřování - především v terénu - vedou způsobem, který si v praxi dost dobře nedokážu představit ... a popravdě: Nechtěla bych být na ně odkázaná. Nicméně - ONI VÍTĚZÍ ... jak jinak. Úmysly tvůrců jsou zajisté chvályhodné a k tématu přistupují nanejvýš zodpovědně - mimo jiné se snaží představit život kriminalisty tak říkajíc komplexně, když nahlíží i do soukromí jednotlivých členů týmu ... jenomže snaha sama o sobě v tomhle případě k přesvědčivému výsledku jaksi nevede. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Hodně to shazuje ta vztahová linka vyšetřujících...Což nemá být právě rodina protipolem toho, co se děje v rovině vyšetřování?? Rodina jako místo, kde mohou najít alespoň trochu odpočinek od pracovního vypětí?? Ten podvádí toho, ta zase onoho, manželství v troskách a děcka neskuteční frackové...A postava Kotka mluví za všechno...Ano, takové věci jsou i v zahraničn tvorbě, ale alespoň ta vyšetřovací linka stojí za to...Tady je to opravdu do očí bijící a ty vztahy měli nechat v Ordinaci v Růžovce (se nedivím, že to pak opakujou na PrimaLove), není to ani trochu napínavé a opravdu, vrah je představen zatím takovým nešikovným způsobem...Ani to moc nejde srovnávat s Připady 1. oddělení, ale když to porovnám třeba s takovým polským seriálem Prokurator, musím říct: nebe a dudy (nebe samozřejmě pro Prokuratora)...Po druhém dílu dávám vale...A to jsem myslel, že s Bartoškou to půjde... ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: To, jakým způsobem se tvůrcům podařilo z celkem kvalitního obsazení hned v prvním dílu nevytřískat maximum, je pozoruhodné. Konkrétně mluvím o nevyužitém potenciálu ve formě obsazení např. Karla Dobrého, který díky dementnímu scénáři a dialogům, působil jako svoje vlastní karikatura. Zabít výše zmíněným i pověstné charisma Jiřího Bartošky je další důkaz, že si z nás tvůrci možná dělají legraci. Apropos - pokud nás i následující večery bude čekat podobná úroveň jednotlivých dílů, navrhuji tvůrcům vyhodit z názvu seriálu jedno písmeno a začít točit jiný žánr. 2. série: odkoukána ze setrvačnosti, velmi špatné... ()

Galerie (436)

Zajímavosti (8)

  • Epizoda se natáčela v budově bývalé dětské ozdravovny v Jetřichovicích na Děčínsku. (skudiblik)
  • Epizoda se natáčela v klášteře Chotěšov. (a-ja)
  • Policistka Naďa (Markéta Plánková) se ptá podezřelého otce (Karel Dobrý): „Co máte proti Vaší snaše?“ On je ale vyšetřován proto, že budoucí manželka jeho syna byla právě zavražděna. Takže nebyla to snacha, protože k vraždě došlo před svatbou a měl být správně použit minulý čas, jelikož byla mrtvá. Další nesmyslná věta je v pitevně, kdy partner zavražděné říká: „Nikdy se nesmířil s tím, že jsem si vzal holku, která je podle něj pod mojí úroveň.“ (sator)

Reklama

Reklama