Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

miksacka 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem se dívala na několik filmů, kde hraje Hugh Grant a začínám ho mít čím dál raději. To znamená, že až se podívám na všechny, budu ho milovat a už mi to bude k ničemu, protože natočí maximálně tak jeden nebo dva fimy ročně. Někdo to možná nepochopí, ale čím je Hugh Grant starší, tím mu to sluší víc. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Znesiteľná romantika s výnimočne neotravnou Sandrou Bullock a Hughom Grantom, ktorý je v tomto žánri istota a nesklamal ani teraz, Ich vzájomná interakcia je dostatočne zaujímavá a zábavná na to, aby človek blahosklonne prehliadol to, že dej sa uberá presne v štandardných mantineloch romcomov. Neurazí, nenadchne, ale svoj účel splní. 6/10 ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Úplne jednoduchá romantická komédia s priamočiarym a predvídateľným dejom. Aj keď uznávam, že som od toho čakal asi až príliš veľa - koniec koncov ako od každého filmu, kde sa objaví takéto hviezdne herecké obsadenie v hlavných úlohách. Hugh Grant bol opäť výborný a tá jeho charizma dokáže až neuveriteľne povzniesť každý film vždy o kus vyššie. Naopak Sandra Bullock ma v tomto filme až tak neupútala a k nej mi oveľa viacej pasuje dramatickejší žáner. Ale film ako celok na mňa pôsobil len priemerným dojmom a bez toho humorného podtónu viacerých dialógov to mohlo byť ešte oveľa horšie, keďže scenár je plný rôznych klišé a predvídateľnosti. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Střídmě veselý snímek, který sice nijak nevybočuje ze šablon, ale zaujme a pobaví. Romantismus v tomto příběhu se vyvíjí opravdu velmi pomalu, protože prioritou děje je zcela něco jiného. Sandra Bullock svou energičností na sebe strhává veškerou pozornost a Hugh Grant jakoby jí nestačil. Přesto jejich sympatie výborně fungují. Příběh má zpočátku docela tempo a tak se události hrnou dopředu jak lavina. Ale jen do druhé třetiny snímku, kdy nastane zpomalení a kdo by čekal začínající jiskření mezi oběma protagonisty, bude zklamán. To nastane až počátkem třetí třetiny, ale do radostného finále přesto bude cesta trnitá. O humorné situace a trapasy není nouze. Snímek tak spadá mezi ty lepší, které nezklamou a trochu i povzbudí. ()

Aileena 

všechny recenze uživatele

Milá romantická komedie, postupem času jsem přidala hvězdu. Důvod: Viděla jsem bůhví pokolikáté a stále pobaví a rozesměje. Odreaguji se, a to je to, co po filmu tohoto žánru chci. Bullock mám ráda, Granta zrovna nežeru, ale tahle postava mu zkrátka sedla. Herci i humor jsou otázkou vkusu a názorů a mě tento "balíček" zkrátka sedl. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Během dopravní zácpy a scény s přívěsem je jeden z mužů v kamionu Poland Springs skutečným švagrem Sandry Bullock. (veronikajel)
  • Scény pro film byly natočeny na stadionu Shea 9. května 2002. O přestávce utkání Giants vs. Mets byl dav natáčen, jak vykřikuje. Hugh Grant a Sandra Bullock se zúčastnili utkání a po zápase natočili scénu s Mikem Piazzou z Mets. (veronikajel)
  • Dům, ve kterém žije Georgeův bratr, je ve skutečnosti jedním z domů Donalda Trumpa. Trump produkci zapůjčil svůj domov ve Westchesteru a natočil k filmu cameo, kde hraje sám sebe. (veronikajel)

Reklama

Reklama