Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

tala 

všechny recenze uživatele

Zlá, zlá, zlá, veľmi zlá ústredná dvojica...ale inak priemerná romanticka komédia. No možno trošku podpriemerná, ale niektoré vtípky ju zachránili, takže tak dve, s prižmúreným okom možno tri hviezdy sú ok. Ale odpustiť, že medzi hlavnými postavami to neiskrí a skôr pôsobia ako súrodenci sa jednoducho pri tomto type filmov nedá. ()

Martin79 

všechny recenze uživatele

Pohodová, romantická komedie, která si na nic nehraje a těží především z kombinace dvou hlavních představitelů tedy Sandry Bullock a Hugh Granta. Těm dvěma to spolu opravdu moc sluší. Celou dobu jsem uvažoval, že dám tři *, ale za ten konec, ve kterém bylo poměrně dost příjemných emocí, lehce přitlačím. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Proč prostě i tento pár, který tvoří ústřední dvojici spolu skončí jako pár???!! Pardon - Spoiler. To prostě jako vážně nemůže poté pokračovat jako jeho zaměstnanec? To ze všeho prostě musí povinně vzniknout láska? Nepochopim to...Tenhle film je podle mě tak neskutečně zbytečný. Tedy mimo toho, že je tam skvělá ukázka toho, jak člověk, který má hromadu peněz dává najevo, že má hromadu peněz a je mu to úplně jedno. Pro mě se tu střetly dva herci, kteří zde pro mě předvedli svoje typické role - Grant se svými polovtipnými narážkami, které ale byly vtipné, ale choval se jako arogantní idiot, u kterého se divím, že měl tak málo exmanželek. A Bullock, která zde ztvárnila svoji roli typické ženy, která je tak bezbranná, ale přitom nadmíru inteligentní, že zvládne všechno na světě :D Ale jednu věc mi tenhle film dal - a není to jen minirolička Donalda Trumpa na památku, ale to, že tento film je pouze pro jednoho ;) ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Děj od první minuty směřuje k tomu, na co pak 97 minut čekáme, tak zjevně, okatě a účelově, že to čekání už vlastně není ani zajímavé. Dnes prostě stačí nastrčit do ,,romantického" filmu Granta s tím svým smutně buldočím ksichtem, proti němu posadit sympatickou úspěšnou pseudointelektuální blbku a hle film pro masy uslzených dam je na světě. Osobně mám rád romantické ,,komedie", ale tahle mě ničím neoslovila, ničím nepřekvapila a ničím nebyla originální a svá. Přesto moc neurazí. 4/10. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Sandra je vážně skvělá a ve spojení s Grantem jsem skoro slintala blahem:) Hvězdná kombinace. Škoda, že to zase dopadlo dobře. Hodně parádních scén, o jejichž vtipnost se samozřejmě postaral Hugh Grant. Nehrát tam tito dva a nebýt to po přečtení projevu tak dojemné, dostane tento nepochopitelně přeložený filmeček o hvězdičku méně. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Komunitní centrum na Coney Islandu je ve skutečnosti budova Childs Restaurant Building, která měla být pouhý měsíc po uvedení filmu zbourána. K tomu však nedošlo, jelikož Komise pro ochranu památek města New York označila budovu za památku. (veronikajel)
  • Lucy (Sandra Bullock) si objedná čínské jídlo od „pana Wonga“. Ve filmu Zatímco jsi spal (1995) postava Sandry Bullock, také jménem Lucy, říká: „Objednáte si chow mein v hodnotě 10 dolarů od pana Wonga, přinesou vám ho až ke dveřím.“ (veronikajel)

Reklama

Reklama