Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

villon17 

všechny recenze uživatele

Sandra je vážně skvělá a ve spojení s Grantem jsem skoro slintala blahem:) Hvězdná kombinace. Škoda, že to zase dopadlo dobře. Hodně parádních scén, o jejichž vtipnost se samozřejmě postaral Hugh Grant. Nehrát tam tito dva a nebýt to po přečtení projevu tak dojemné, dostane tento nepochopitelně přeložený filmeček o hvězdičku méně. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na co Sandra Bullock v posledních letech sáhne (drama Crash je kolektivní výjimkou), vzápětí se promění v nestravitelnou romanci, ve které se všichni nepřítomně culí a pronáší tak provařená klišé, že jim nemohou věřit ani léta osamělé čtyřicátnice. Two Weeks Notice je dalším varovným signálem, který už po deset let svítí nad jejím jménem, které se nadobro spokojilo v opakování jednoho a toho samého typu rolí. Už dávno neobsazuje přední místa v žebříčcích popularity, už dávno je nám její naivní nemotornost cizí, ba dokonce odporná. Pro tentokrát k tomu všemu nevyužitý potenciál, chybějící cit pro tempo a správné načasování, snad jen Grant tu leccos zachraňuje. Co tam máte dál? ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná místa se (hlavně v dialozích) najdou, ne že ne. Celá první půlka je vlastně docela svěží, ale jak říká G. B. Shaw, i šťastná hodina má jen 60 minut. Celé to působí spíš tak, že Grant a Bullocková se coby dva matadoři žánru zdáli producentům jako dobré lákadlo a scénář se jim šil na míru tak, aby se vzájemně co nejvíc ošlehali jízlivostmi. To funguje, ale spíš jako sourozenecké pošťuchování než milostné jiskření. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvykrat ma to strasne nudilo, tak som si to po rokoch skusil pozriet znova. Este uvodnych 20 je celkom v pohode a bavila ma postava Sandy Bullock. Ale akonahle sa da dokopy s tentokrat extremne nesympatickym znudenym Grantom, ktoremu robi poskoka, tak aj jej postava dost zdebilnie a po hodine som to nevydrzal a vypol. Marc Lawrence toci neskutocne nezazivne filmy. 4/10. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Nemáte rádi Sandru nebo Hugha? Tak to se rovnou obraťte zády a půjčte si něco s...třeba...s...s Nicole Kidman a Rayem Liottou! A dobře vám tak!! Já se radši podívám na velmi povedenou romantickou komedii s perfektními hereckými etudami dua Bullocková - Grant. Je těžké posoudit, kolik vtipů, vtípků a narážek bylo už ve scénáři - mám totiž takový pocit, že tihle dva k sobě skvěle sedli, a že spousta viděného je jen a jen zásluhou improvizace...A v tom případě smekám klobouk! Mimochodem, "Láska s výstrahou" je vcelku trefný distribuční název - o lásku (k protějšku, ke komedii, k roztomile zásadové a energické Sandře a k požitkářskému nadhledu Hugha Granta) jde totiž především, a co se týká té výstrahy - nemáte rádi Sandru nebo Hugha? Ale to už bych se vrátil zpátky na začátek... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Komunitní centrum na Coney Islandu je ve skutečnosti budova Childs Restaurant Building, která měla být pouhý měsíc po uvedení filmu zbourána. K tomu však nedošlo, jelikož Komise pro ochranu památek města New York označila budovu za památku. (veronikajel)
  • Dům, ve kterém žije Georgeův bratr, je ve skutečnosti jedním z domů Donalda Trumpa. Trump produkci zapůjčil svůj domov ve Westchesteru a natočil k filmu cameo, kde hraje sám sebe. (veronikajel)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno